Anasayfa
22 Ekim 2023, 7:40
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede kırmızı kurdele görmek

İstiharede kırmızı kurdele görmek

silaglbr
meraba ben üniversite adayı bir öğrenciyim ve bı bolum hakkında çok kararsız kaldım ve onun ıcın İştihare namazına yattım.Ve bu ruyayı yorumlamanız benım ıcın çok onemlı lütfn.
orada bı gelin gördüm beyazlar içindeydi ama oradaki kadınlar uç kırmız kurdele getırdı ve bu uc kırmızı kurdekleden bırısı çüruk ve onu secılmemesını ıstedılr ama bırısı o çürük olanı secıyo ama glın değil seçen böyle .

Okudunuz mu?  İstiharede savaş görmek

meraba bunu yanıtlamanız benim için çok önemli ben bu sene nasip olursa üniversiteye gitmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldığım bı bolum vardı ve onun iştıhare namazına yattım.Orada beyazlar içinde bı gelin vardı daha sonra oradakı ınsanlar üç kırmızı kurdele getırdı ama üç kurdele içinde birisi çürük dıyolar ve onun secilmemesını ıstıyolar ama bırısı onu secıyo böyle

Okudunuz mu?  İstiharede düğün görmek

Yorum: İstiharede kırmızı kurdele görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya olumsuz manaya işaret eder. Ama bu konularda işin ehli olan ve seni de tanıyan bilgili insanlara danışmak en doğrusu olur. İstihare ile insanın yanılma ihtimali her zaman vardır.


Yorum: İstiharede kırmızı kurdele görmek

Kayıtsız Üye
hayırlı günler istihare namazında kız başına yeşil bir taç takmış ama gelinlere bağlanan kırmızı kurdalede gözükmüş rüyada sizce bu rüya bizim için hayırlı olabilirmi bu rüyayı oğlum için yatırdım istihareye yatan kişi böyle görmüş

Okudunuz mu?  İstihare namazına kaç gün yatılır?

Yorum: İstiharede kırmızı kurdele görmek

arifselim
Hayırlı günler kardeşim.

İstihareyi ya oğlun kendisi için yada bir anne veya baba olarak sende yapabilirsin sünnet olan ancak budur. Bu görülen rüya hayırlıdır ama sonuçta bu bir rüyadır. Asıl olan araştırmak ve ona göre bir karar vermektir. Rüya ile yanılmak her zaman mümkündür.

Okudunuz mu?  İstihare Namazıyla İlgili Bir Soru

Kayıtsız Üye
İyi günler
Sevdiğim kişi hayırlı mi değil mi diye istihare rüyasına yattım rüyamda sevdiğim insan beyaz bir yatakta yatıyordu daha sonra bana kırmızı yeşil sarı Kurdela verdi bileklik gibi koluma taktım bu rüya hayırlı midir acaba


Tohat
hayırlı günler. Bu şekilde zıt renklerin hakim olduğu istihare rüyalarında esas alınması gereken kalpteki histir. Uyanınca ne hissettiğinize bakın.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında karpuz

istiharede kırmızı kurdele görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede deniz ve gökyüzü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede kırmızı kurdele görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.