Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:50
Gusul
Yönetici

Atmalar gusül gerektirir mi?

Atmalar gusül gerektirir mi?

Kayıtsız Üye
Cinsel içerikli rüya gördüğümde veya düşündüğümde vajinamda hızlı şekilde atmalar oluyor. Düşünmeyi kesip oturup beklediğimde ise bitiyor. Bu atmalar gusül gerektirir mi?


Yorum: Atmalar gusül gerektirir mi?

arifselim
Kadın veya erkekte meni ile boşalma olduğunda gusül gerekir. Bu dediğin ancak kişini orgazm olduğu durumlarda olabilir ve guslü gerektirir.

Okudunuz mu?  Gusülde vücüdda necaset bulaşması

Yorum: Atmalar gusül gerektirir mi?

Kayıtsız Üye
Ancak sonunda bir rahatlama olmuyor. Orgazm olması için bu gerekmez mi? Bir de beyaz günlük akıntı dışında bir sıvı da gelmiyor yaklaşık 1 saat bekliyorum. Kusura bakmayın bu kadar ayrıntı vermek istemezdim lakin bazen çok sık yaşıyorum bu durumu ve üst üste gusül almam dikkat çekeceği için emin olmak istiyorum.

Okudunuz mu?  Mezi gelmesi gusül abdesti gerektirir mi ?

Yorum: Atmalar gusül gerektirir mi?

Şem’a
Kadın orgazm olunca her ihtimale karşı yıkanması en doğrusudur.. Çünkü kadınların menisi dışarı çıkmayabilir.

Bu kategoride yer alan Erkekten gelen şeffaf zevk suyu gusül abdesti gerektirir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Atmalar gusül gerektirir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.