Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gökdelenden aşağı inmek

Rüyada gökdelenden aşağı inmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda kocamla çok büyük bir gökdelen gibi bir binanın üstündeyiz. Eşim bana diyoki burdan tutunarak aşağıya in,bende çatıdan ayağımı atıyorum,bir iki adım iniyorum sonra aşağıya bir bakıyorum ben burayı tutunarak inemem diyorum ve kendimi aşağıya salıyorum sonra besmele çekerek aşağıya sanki uçar gibi yavaş yavaş sürekli besmele cekerek istediğim yere iniyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Horoz görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada gökdelenden aşağı inmek

arifselim
Bu rüyanız risk almaya ama Allah’ın izniyle bu sıkıntı ve riskleri atlatacağınıza tabir edilir. Bu bazende önünüze çıkacak fırsatları riskleri göze alarak değerlendireceğiniz manasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada gökdelenden aşağı inmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda teyzemin kızlarıyla gezmeden geliyoruz .teyzemin büyük kızı bir gökdelenin tebesinde oturuyormuş .gökdelenin dışında küçük bir balkon varmış orda oturmaya çalışıyoruz fakat çok yüksek olduğu için çok korkuyor içeri girmek istiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada gördüğün kişiyi gerçekte görmek

Yorum: Rüyada gökdelenden aşağı inmek

arifselim
Rüya sahibinin hayatındaki başarıları simgeler. İstediği ve hedeflediği şeylere ulaşacağına, kazanacağına ve büyük görülen engeller olsa bile bunları aşacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada gözlerin parladığını ve gözlerinde arapça yazılar görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gökdelenden aşağı inmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.