Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:05
missa7
Abone

Sövmek (küfür) tevbesi

Sövmek (küfür) tevbesi

Kayıtsız Üye
selamlar arkadaşlar ben hep sövüyordum küfrediyordum millete annesine ailesine falan işte kısaca ve daha küfretmek istemiyorum acaba benim bu yapmış olduğum günahları ALLAH affeder mi ettiğim küfürleri.

teşekkürler….


Yorum: Sövmek (küfür) tevbesi

arifselim
Selamun aleykum. Gerçek bir tövbe ile tövbe edenin günahlarını Allah affeder. Sen yeter ki samimi ol ve o günaha tekrar girme. Allah çok merhametli ve günahları bağışlayandır. Kulun ya rabbi beni affet demesinden Allah hoşnut olur.

Bu kategoride yer alan Cennetteki çiçek isimleri nelerdir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sövmek (küfür) tevbesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.