Anasayfa
28 Eylül 2022, 12:48
sizden9
Abone

Yanlışlıkla Oyunda Nicki Tanrı Olan Oyuncuya Küfür Ettim

Yanlışlıkla Oyunda Nicki Tanrı Olan Oyuncuya Küfür Ettim

EU9
Merhabalar biraz önce oyun oynuyordum, oyundaki bir odaya girdiğimde ”God Of Thunder” adlı bir oyuncu girdiğim an hemen çıktı. Sonra sinirlenip kendim bir oda açtım orayada girdi ve hemen çıktı. Ben buna çok sinirlenip aniden seslice ona küfür ettim tam küfür ettim god of ta kaldım sonra god un ingilizce tanrı anlamına geldiğini hatırladım ve Allah’a hemen tövbe ettim. Yemin ederim Allah’a küfür etmek falan istemiyordum sadece o sinirle oyundaki o adlı oyuncuya küfür edecektim. Sizce çok günaha girmiş miyimdir ? 🙁 Birazdan gusül alıp yeniden tövbe edeceğim tövbe ederken Allah’a bir daha yanlışlıklada olsa sana küfür etmeyeceğim diye söz veriyorum. Dua etmem gerekir mi ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Okudunuz mu?  Yeni doğacak kızıma isim arıyorum tavsiyesi olan var mı?

Yorum: Yanlışlıkla Oyunda Nicki Tanrı Olan Oyuncuya Küfür Ettim

Şem’a
Oyundaki sahte tanrıları Allah ile karıştırmayalım. Sen oyundakine küfrettin bu dinden çıkarmaz hatta sahte tanrılara lanet etmek sevaptır (ama küfür değil)


Yorum: Yanlışlıkla Oyunda Nicki Tanrı Olan Oyuncuya Küfür Ettim

EU9
Hocam cevap verdiğiniz için çok saolun ama oyundaki sahte tanrıya küfür ederken god of dedim sonra aniden tanrı anlamında olduğunu hatırlayıp devam etmedim. Bu günah oluyor mu şimdi ? Oyundaki o nickli kullanıcıya etmeyi amaçlıyordum başka birşeye değil.

Okudunuz mu?  Vesvese kime gelir ve niye gelir? Akıldan geçen herşey vesvese midir?

Yorum: Yanlışlıkla Oyunda Nicki Tanrı Olan Oyuncuya Küfür Ettim

ertan
bence sen o adama küfretmek istemişsin zaten küfür de günah da bence günahı yoktur ama içim rahat değil diyosan kelime i şehadet getir bir de tövbe et ben olsam öyle yapardım

Bu kategoride yer alan Gusül alırken burnum tıkalı oluyor su tam çekemiyorum, banyodan sonra ise açılıyor ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yanlışlıkla Oyunda Nicki Tanrı Olan Oyuncuya Küfür Ettim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.