Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:05
missa7
Abone

Bekarken ilişki yaşadığın kişiyle evlenmek zina sayılır mı

Bekarken ilişki yaşadığın kişiyle evlenmek zina sayılır mı

Kayıtsız Üye
Slm ben 18 yaşında bekar biriyim sevgilim le aile arasında söz yüzüğü taktık ama nikah yok biz elimizde olmadan ilişkiye girdik ve bu bir kez olmadı ben vicdanen çok rahatsızm dini nikah kıysak olur mu ve bu yaptığımızın günahı nedir ben çok üzülüyorum hatta bana cennet yüzü yok diye düşünüyorum hocam bana yardım edin

Okudunuz mu?  Bekar olarak ölenlerin cennette akıbeti nasıl olacak ?

Yorum: Bekarken ilişki yaşadığın kişiyle evlenmek zina sayılır mı

arifselim
Aleykum selam. Elimizde olmadan diye bir şey yoktur bu yaptığınız zinadır. Madem evlilik aşamasındasınız ilk fırsatta dini nikahınızı kıydırın ve sonra da ilk fırsatta evlenin. Yüzük olsa ve nişanlı olsanız bile siz birbirinize haramsınız bunu unutmayın. Tövbe edin ve asla tekrar etmeyin.

Okudunuz mu?  Hoşgörü ile ilgili hutbe

zina ettiğin kişiyle evlenmek, zina yaptığın kişiyle evlenmek günah mıdır

Bu kategoride yer alan Öşür ile ilgili sorular başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bekarken ilişki yaşadığın kişiyle evlenmek zina sayılır mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.