Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:16
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede kararsız kalmak

İstiharede kararsız kalmak

nursena98
Selamünaleyküm hocam merhabalar. Bu konuda çok soru var biliyorum ama gerçekten kafam çok karıştı. Benim evlenmeyi istediğim bir insan var ve hakkımda hayırlı mı hayırsız mı bunu elbette Allahtan başkası bilemez en azından hissetmek adına istihare yapmak istedim. 2 gün yaptım uyuyamadım 3. Gün istediğim erkeği açık mavi gömlekle hayal meyal gördüm o an uyandım. 4. Gün emin olmadığım için tekrar yattım rüyaya bu sefer böcek gördüm öldürmeye çalışırken ayağıma konuyordu böcek. Korktum uyandım tekrar uyudum bu sefer ailemle trafik kazası yaptık rüyamda uyandığımda sabah ezanı okunuyordu böceğin anlamı hayırsız evlilik filan diye yazıyor hislerime baktığımda kararsızım bilmiyorum kalbime bir şey doğsa hissederdim heralde lütfen yardım edin bir de rüyaya itaat etmek lazımmış diye duydum sizden cevap bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.

Okudunuz mu?  İstihare Kesin Olarak Çıkar mı

Yorum: İstiharede kararsız kalmak

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bütün bu gördüğün rüyaların hiç birisinin açık bir manası yoktur. İstiharede içine de bir his gelmemişse bu durumda istihareni tekrar edebilirsin. Aslında sık sık söylediğim gibi size de aynı şeyi söylüyorum. Evlilik gibi ciddi meselelerde en doğrusunu istişare etmek yani danışmaktır. Açık rüya görsen bile insanın rüya ile yanılması her zaman mümkündür.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında peygamber efendimizi görmek

istihare sonrası kararsızlık, kararsızlık

Bu kategoride yer alan İstihare namazı mustafa karataş başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede kararsız kalmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.