Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:06
missa7
Abone

Hayalperestlik günah mıdır

Hayalperestlik günah mıdır

Kayıtsız Üye
başka kişileri sanki dizi çekiyormuş gibi hayal etmekle ilgili sorum var
açıklayayım. mesela bir erkek bir kız gördük televizyonda veya başka bir yerde bunların resimlerini falan bulup telefona veya tablete indirip bunların yaşamlarını hayal etmek yani işte bunları konuşturmak sanki o kişi kendisiymiş gibi ve sevgili olmalarını arkadaşlarını falan hayaletmek bunları müzik dinlerken falan gezinerek hayal etmek bunun nedeni ne olabilir? yani bu kişilik bozukluğu falan mıdr acaba? bir hayalperestlik hastalığı ya da başka bir hastalık mıdır? bunun çok dizi izlemekle ergenlikle ve aşk isteğyle falan alakası olabilir mi veya müslüman kafir olan iki kişinin beraber resimlerini telefona indirmek aynı şekilde bunları sevgili hayal etmek kafirinde kafir olduğunu düşünmeden kendisi gibi hayal etmek konuşturmak falan bunların hükmü nedir

Okudunuz mu?  18 yıl önce baaba ölmüş 4 kız 1 erkek çocuk ve eşi var miras paylaşımı nasıl olur?

Yorum: Hayalperestlik günah mıdır

arifselim
Bütün bu anlattıkların boş, gereksiz ve hurafelerle meşgul olmaktır. İnsanı kafir etmez. Ama bu insanı gereksiz yere zamanını ve enerjisini harcamak anlamına gelir. Çeşitli nedenlerden yapılıyor olabilir ama ne olursa olsun bunları terketmek gerekir.

Bu kategoride yer alan Kesin küfür ehli olan birine din düşmanı demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hayalperestlik günah mıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.