Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:12
sizden9
Abone

Akrabalarım beni dışladılar.Akrabalık bağını kopardıkları için günah kimedir?

Akrabalarım beni dışladılar.Akrabalık bağını kopardıkları için günah kimedir?

burcealtug
Akrabalarim anne tarafimdakiler teyzelerim ve cocuklari çok sukur Allahin yolundan gitmeye calistigim için onlar gibi bir hayat yasamadigim için beni dısladılar.Gerek sosyal paylasim aglarindan ve gerekse gercek hayatta benimle iliskilerini bitirmis durumdalar.Eskiden seyrek gorussekte artik hicbirsekilde gorusmuyoruz.Cunku hem siyasi dusunce anlaminda hem de inanis acisindan tamamen zitiz.Beni incitense bana saygi duymamalari.Ayet hadis paylastigim için gerici oluyorum.Onlar icki resimleri paylasiyor ilerici oluyorlar.Bu insanlar malesef akrabam.Ve bunlarin beni bu sekilde inciterek gormezden gelmeleri Allah katinda akrabalik baglari acisindan kime gunahtir? Benim sorumlulugum var mi? Yoksa bende yoluma gidip umursamayim mi?

Okudunuz mu?  Carsaf giymeye karar verdim.. (soru)

Yorum: Akrabalarım beni dışladılar.Akrabalık bağını kopardıkları için günah kimedir?

osmanlıtorunu
Bize zararı olacak insanlardan uzak durmamız gerek. Sen doğru yoldasın bırak dışlasınlar onlar bu dünyanın eğlencesine düşmüş anlaşılan. Böyle yaparak onlar günaha girer sen onları dışlamadığın sürece günaha girmezsin.Öyle kişiler kendileri gibi olanları arkadaş edinirler çünkü sen onların gittiği yoldan gitmiyorsun gitseydik belkide can ciğer olacaktınız. Allahın yolundan ayrılma herkesler seni bıraksada sadece ama sadece Allah(c.c) yüce Rabbim seni bırakmaz. Allah ibadetlerinizi kabul etsin inşAllah.

Okudunuz mu?  Ankara da bildiğiniz iyi bir hoca var mı musallatlardan anlayan

Yorum: Akrabalarım beni dışladılar.Akrabalık bağını kopardıkları için günah kimedir?

yasinist
en yakinlarindan imtihan ediliyorsun senden uzak olmalarini aldirma incinmissin fakat peygamberlerimiz amcalarindan kardeslerinden cemaatinden ihanet edildi farzet yusuf as kardesleri yaptiklarina ragmen bagisladi peygamberimiz amcasi tarafindan musa as takipcilerinden isa as cemaatinden zekeriya as meryem daha neler var osmanli turk beyleri vs hep bir dislama ihanet nankorluklere esleri ve cocuklarindan vs bence daha imtihanin basindasin 🙂 aldatan esler hirsiz uyusturucu cocuklar serseri evlatlar vs kitap olur devam etsem sende incilmeyle beraber imanin artmasini sagliyorsun Allah yolunu acik etsin

Okudunuz mu?  Evde kaybolan şeyler

akrabalarım beni sevmiyor, akrabalarim beni dısliyor, ailem ve akrabalarim komsularim beni delli diye davranıyor

Bu kategoride yer alan Oyunda Auto click yapmak günah mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Akrabalarım beni dışladılar.Akrabalık bağını kopardıkları için günah kimedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.