Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cine karşı dua okumak ve Cenabı hakkın sesini duymak

Rüyada cine karşı dua okumak ve Cenabı hakkın sesini duymak

Min
Selâmün aleyküm rüyamda uçan kadın bir cin görüyorum sinirlenip yerimden firliyorum sonra hızla bana yaklasiyo sırasıyla euzu Besmele çekerek fatiha ve nas süresini okuyorum yüzüne gözünde siyah gözlükleri vardı daha sonra bir arkadaşım için gelmiş onu ariyomus onda emaneti varmış vermiyorum arkadaşıma zararı dokunmasin die sürekli ona karşı tedbirli olup fatiha ve nas süresini dilimden dusurmuyorum o nasıl oluosa arkadaşimda olan şeyi bulmuş kaçarken yakalıyorum o sırada ağzına atio yakasina yapisip euzu Besmele çek die bagiriyorum kendim söylüyorum onada soyletmeye çalışıyorum o ağzını açmaya başladığında o emanetin sigara olduğunu görüyorum ve elimi ağzına sokup alıyorum daha sonra kayboluyo yanlış hatırlamıyorsam daha sonra Cenabı hakkın sesini duyuyorum ve bana sanırım sana gıcık oldu dio yeşil renkli küçük kurani Kerim’de görüyorum ne anlama gelio acaba cvp yazabilirmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada cennete gideceğinin söylenmesi

Yorum: Rüyada cine karşı dua okumak ve Cenabı hakkın sesini duymak

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyanın yorumu, sana zarar vermek isteyen çevrenden olan bazı kimselerin şerrinden Allah’ın izniyle kurtulacağına ve sana zarar veremeyeceklerine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada cine nas suresi okumak

Kayıtsız Üye
Genelde beni az korkuturlar. Ama hep rüyamın konusu cinler olur. Ben de böyle rüyalarımda felak ve nas surelerini okuyup o cine resmen acı çektiririm, ağlatırım. Rüyamda cinin belirli yerlerine baskı uygulayarak yapıyorum ama bunu. Ve sabah uyanırken hep nas suresini okurken buluyorum kendimi.

Okudunuz mu?  Rüyada cebrail ve azrail a.s görmek

Yorum: Rüyada cine karşı dua okumak ve Cenabı hakkın sesini duymak

Kayıtsız Üye
Rüyamda gece idi bir aravadaydık arabayı dayım sürüyordu yolcular sürekli degişiyordu yanıma oturan çocugun cin oldugunu farkedip onun bogazını sıkıp fatiha ihlas nas okumaya başladım bir yandan tokatladı dövdüm fatiha okurken hiçbir tepki vermiyordu nas suresinde geçen vinel cinneti vennas dedigimde gözleri fal taşı gibi açılıyordu ve elimden sıyrılıp kaçıyordu yanımdaki hacı görünümlü ak sakallı dedeyi tahrik etmeye çalıştı onu yakalayıp yine bogazlayıp nas okudum sonra telefonumdan bir hocayı aramaları için digerlerine söyledim fakat numarasını bir türlü bulamadılar sürekli nas okudugumu gördüm

Okudunuz mu?  Rüyada cinayet görmek

arifselim
Kötülüklerden, günahlardan ve kötü niyetli kimselerden uzak durmaya ve şerlerinden sakınmaya işaret eder. Çoğu yorumculara göre ise birine yardımcı olarak bir sıkıntısını gidermek manasında tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda öncesinde eşimin uziaktan akrabası bir genç kızın cenazesinde oldumu görüyorum sonra cenaze yerdeyken sureti olmayan ve gözleri parlayan birvarlık hoca oldunu söyleyerek yasin okumaya başlıyor ve yanlış kelime okuyor içinde bende sen hocadeğilsin diyerek nas suresi okuyorum bağırarak ve kayboluyor sonra uyandım hayır olsun inşAllah. yorumunuzu bekliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Çıplaklık görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Geleceğin olumlu seyirde ilerleyeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Aile büyüklerinizden hayır dualar alacak, mutlu olmaya ve önünüzün açık olmasına tabir edilir. Hakkıyla bilen Allahtır elbette.

Bu kategoride yer alan Rüyada cinsel şeyler görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cine karşı dua okumak ve Cenabı hakkın sesini duymak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.