Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:06
missa7
Abone

Utangaç olmak istemiyorum

Utangaç olmak istemiyorum

Kayıtsız Üye
selamlar bende aşırı utangaçlık sorunu var.bazen bana zarar veriyor bu huyum.asırı utangaclıktan kurtulmak için esmaul husnadan zikir cekiyorum,ozel dua okuyorum,namazlarımda dua ediyorum.bir turlu gecmiyor.acaba benim sınavım mıdır ki gecmiyor.cok merak ediyorum.davranıslarıma etki ediyor cunku.acaba ozel bir sey var mı?mesela iyi hafıza için HİCR suresinin 21.23.ayeti gibi.

Okudunuz mu?  Ahiret hayatı ebedi mi

Yorum: Aşırı utangaçlık sorunu

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Temel olarak haya sahibi olmak ve utangaç olmak iyi bir özelliktir. Haya sahibi olmak belki dünyadan birşeyler kaybettirebilir ama ahirette kazandırır. Ancak çok aşırı ve içine kapanık halde olmak ve hakkını dahi arayamamak gibi durumlar oluyorsa bu hayadan ziyade cesaret sorunu olabilir. Sana yakın güvenilir kimselerden yardım alabilirsin. Örneğin daha çok sosyal etkinliklere katılarak bunu atlatabilirsin.

Okudunuz mu?  Büyünün etkisi altında olan bir kimse nasıl davranır,bu durumdan kurtulmak için ne yapılmalıdır?

utangaçlıktan kurtulmak için dua

Bu kategoride yer alan Cennet cehennem ve meleklerle ilgili fıkralar caiz mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Utangaç olmak istemiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.