Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:06
missa7
Abone

İntihar eşiğine geldim

İntihar eşiğine geldim

Kayıtsız Üye
Allah’ım eğer şu hastalığa yakalnmassam namazımı kılcal anneme babama iyi davranacağını kardeşime iyi davranacağını eğer yapmazsam tıp fakültesi kazanamayım dedim (Allah ım söz veriyorum ibaresini kullanıp kullanmadığımız hatırlamıyorum)
Eğer bunları yapmazsam tıp fakültesi kazanamadım dedim ben bunları yapmadım şimdi ben bunları yapmadım diye tıp fakültesi kazanamayacak mıyım yardım edin

Okudunuz mu?  Ruhul beyandan kıssalar arıyorum

Yorum: İntihar eşiğine geldim

arifselim
Bu insanın boş yere kendini zora sokması ve kendisine beddua etmesidir. Allah dilerse kabul edebilir. Ama insan hata işleyicidir. Bundan tövbe edebilirsin. Allah günahları ve hataları bağışlayandır.

Bu kategoride yer alan Tesettürü olmayan bir bayanın dedikodusunu yapmak günah mıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İntihar eşiğine geldim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.