Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:06
missa7
Abone

Gusül abdesti alırken kan akması

Gusül abdesti alırken kan akması

Kayıtsız Üye
Hocam ben gusül için niyet ettim.ondan sonra ilk önce namaz abdesti alirken agzimdan ve burnumdan kan geldi bende gusle devam ettim guslum sizce kabul olur mu ? Yani guslun farzlarindan önce namaz niyet edip namaz abdesti alirken boyle bir olay oldugu için soruyorum .

Okudunuz mu?  Etkili Bir Dua - Bol Rızık Ve Nasip için Dua

Yorum: Gusül abdesti alırken kan akması

arifselim
Gusül abdesti alırken ağız burun veya vücudun herhangi bir yerinden kan akması gusle zarar vermez. Bu tür kanamalar sadece namaz abdestini bozar. Bu durumda guslün geçerlidir sadece namaz abdestini yenilemen gerekiyor.


gusül abdesti alırken ağızdan kan gelmesi

Bu kategoride yer alan Kalbinde Kurandan bir şey bulunmayan kişi harap olmuş ev gibidir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdesti alırken kan akması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.