Anasayfa
23 Aralık 2023, 1:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Öleceğinin Söylenmesi

Rüyada Öleceğinin Söylenmesi

R00kie
Selamün aleyküm.

Öncelikle rüya tabirimi yaparsanız çok sevinirim yapandan Allah razı olsun
rüyamı görmeden önce yemeği biraz fazla kaçırdım bir yorgunluk geldi uyudum ve namazı kaçırdım ,
rüyam ilk önce terbiyesizce bir şey görüp meni gelmesiyle basladı sonra bir yola çıktım seyahat ediyordum aklımda gusül etmek vardı bir an önce gitmek istediğim yere varıp sonra ara durakta 2 tane kadın gördüm biri orta yaşlı biri genç, genç olan bana aa yazık ölecek çocuk dedi kısık sesle ben duydum sonra güya çaktırmamaya çalıştı sonra yaklasınca benim annem geleceği görür gibi bir şey söyledi o ara kadın gözlerini kapadı açtı otobüsle şehre gidince kaza yapıp öleceğimi söyledi.Ben şaşırıp sinirlendim Gaybı Allahtan başkası bilemez diyip La İlahe İllAllah diye bağırdım sonra şeytandan Allah’a sığındım.Sonra içimden dua okuyacağımı anladı galiba insanların içinde yazık içinden konuşuyo deli galiba tarzı bişey söyledi. Sonra bir adam çocuk haklı deyip bana hak verdi Allah razı olsun orda destekleyerek içimi rahatlattı iki kadın kayboldu bende gittim bir eve gusül almak için hazırlandım tam alacam sürekli biri geliyor bişeyler soruyo engelliyo sonra uyandım rüyadan direk gusül aldım şimdide kılmadığım vakti kaza edecem inşAllah. bunun bir anlamı var gibi bir his var içimde bilenler tabir ederse çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini hasta görmek

bu arada 4-5 aydır gerçekten müslüman olduğumu hissediyorum diyebilirim öncesinle sözde müslümandım Allah affetsin hep haram olan şeyleri yapardım, bir müsibet geldi ve gerçekleri gördüm Elhamdülillah.


Yorum: Rüyada Öleceğinin Söylenmesi

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyanın bütünü hayırlara delalet eder. Seni haramlara sürükleyen şeylerden ve durumlardan uzaklaşmaya, manen temizlenmeye ve hayırlı bir ömür sürmek manasına delalet eder. Bu rüyayı güzel ikaz olarak kabul edebilirsin. En doğrusunu Allah bilir.


Rüyada şu zaman öleceksin dediler

Nazlı454545
Selamun aleykum. Dün akşam 15 Temmuz için meydana gittik.. kardeşim hastanede güvenlik görevlisi onun yanına gittik annemin köyünden 24 yaşında bir genç trafik kazasında hayatını kaybetmiş feryat figan kalabalık vardı Bunu duyunca çok etkilendim.. Sonra eve geldik ve uyudum rüyamda kalabalık bir ortamda yürüyordum çarşaflı iri gözlü bir kadın bana üzüm zamanı öleceksin dedi korkuyla uyandım hala etkisindeyim bir ay var üzüm hasatına 🙁 bir hükmü varmıdır?

Okudunuz mu?  Rüyada ölmemiş babasının mezarını görmek

Yorum: Rüyada Öleceğinin Söylenmesi

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu rüyan tam tersi olarak uzun bir ömre işaret eder. Ayrıca büyük ihtimalle etkisinde kaldığın şeylerin bir şekilde rüyana yansımasından ibarettir ve bilinçaltı olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Stresli01
Rüyamda insan suretinde gözleri siyah olan bir cin duvarın içinden geçerek yanıma geliyordu. Bana 1 yıl sonra bu zamanlar öleceksin dedi bende korktum. Bunu nasıl önleyebilirim dedim.bunların bir başı varmış ona gittim uzanıyordu onunda gözleri simsiyahtı ona ölmek istmediğimi bunu nasıl gidereceğimi sordum bana bakıp cevap vermedi. Bu rüyanın anlamı nedir şimdiden teşekkürler…

Rüyamda insan suretinde bir cin dışarıdan odama giriyordu. Sen de kimsin diye sorduğumda bana bir yıl sonra bu zamanlar öleceksin dedi bende korktum. Bunu nasıl önleyebilirim dedim. Bunların bir lideri varmış onum yanına gittim. Sorduğumda gözlerini açtı içi simsiyahı ve bana cevap vermedi

Okudunuz mu?  Rüyada ölü görmek mezara götürmek ne anlama gelir?

arifselim
Anlamı olmayan, boş ve şeytani denilen rüyalardandır. Elbette bu tür rüyaları görenler çokça etkilenmesi normaldir ancak ne var ki bunlar tabir edilmez. En doğrusu hiç anlatmamak ve Allah’a havale ederek hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamin aleyküm. Dun gece rüyamda bir doktor bana kansersin 1-2 gun içinde öleceksin.cok uzgunum sevdiklerinle vedalas dedi..ne yapacagimi bilemez sekilde sokaklarda gezdigimi gördüm.tek dusuncem 5 yasindaki kizimi nereye emanet edecegimdi.tabii olumden de korkuyorum ama onu sonra düşünüyorum.caresizce dolasip durdum.uyandığımda kan yer içindeydim. Bu ruyanin oncesimde de rüyamda cimaa ettigini gördüm. Yuzunu gormedim ama esimmis o kisi.cok garipti.Allah rizasi için yorumunuzu bekliuorum.selam ve dua ile..


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanızda hatalarınızdan, günahlarınızdan feragat etmek için tövbe edecek ve hata yapmamaya özen göstereceksiniz. İkinci rüyanızda ise siz eşinizden eşiniz de sizden memnun kalacak şeklinde tabir edilir. Yine de Allah daha iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ölmüş Birinin Elini Öpmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyamda eski nişanlımı gördüm. O yurt dışına tayini çıktı gidince de nişanı attı. Ben rüyamda onun buradaki evindeyim pencereden bakıyorum dalgın dalgın birden o yanımda beliriyor yanağımdan öpüyor hastalık iznine geldim diyor. Sonra yanında bir kadın ve kadının çocuğu var bunlar kim diyorum yurt dışındaki bana yardımcı olan arkadaşlarım diyor. Mutfağa gidiyorum döndüğümde ikisini sarmaş dolaş görüyorum bağırıp çağırıyorum önce inkar ediyor sonra kabul ediyor. Elime makası alıyorum kadının saçlarını kesmeye başlıyorum öfkeden. Eski nişanlım kadına boş ver 1 hafta sonra ölecek zaten diyor bir kaç kez tekrarlıyor. Uyandım yüreğim yanarak. Acaba anlamı nedir?


Tohat
Merhabalar. Kötülüklerden, günahalrdan ve hatalardan arınarak düşüncelerini, kalbini temizleyecek ve önüne daha farklı bir çizgide ilerlemeye karar vereceksin. Bu yolda sana zararı dokunan, önüne set çekip engel olmak isteyen kişileri hayatından da aklından da çıkaracaksın. Allah en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ne olursunuz rüyamı yorumlayın rahmetli dedemi 2001 yılında kanserden dolayı kaybettik imamdı kendisi ve çok namaz kılan çok kuran okuyan birisi idi ben namaz kılmayı ve Kur’an okumayı ondan öğrendim ve çocukluğumdan beri ne hata yapsam ve kuzenlerim de dahil bizi rüyamızda uyardığını görüyoruz dedem i teyzem rüyasında gördüğü bir seferinde ben ölmedim ki aranızda geziyorum demiş dedem hayatta iken köyde ezan sesi çarşıdan yansımıyordu ne yaptı etti

Okudunuz mu?  Rüyada otobüse binmek

kendi emekli maaşının büyük bir kısmını bağışlayarak cami yaptırdı 72 yaşındaydı ölene dek hayrına imamlık yaptı o vefat edince bizim akrabalardan küçük üç buçuk yaşlarında bir kız vardı mink ti o zaman camiye oynamaya girmiş Mustafa dedem camide dolaşıyordu demişti onu gördüğünü söylemişti daha zar zor konuşuyordu o zaman benim dedemle iletişim im çok farklıydı çok severdik birbirimizi. Hala ağlarım 18 yıl geçti aradan acısı hala içimde bir gün yine evde kimse yokken sanki o varmış gibi dede biz ne zaman kavuşacağız diye sesli bir şekilde ağlamıştım çünkü onu kaybettikten kısa bir süre sonra çocukken rüyamda ona dede biz ne zaman kavuşacağız diye sordum o da biraz daha var dedi sesli ağladığım günün gecesi sabaha karşı rüyamda nenemin aghiri gibi bir yere giriyormuşum ama kapıdan girince tertemiz tanımadığım bir oda ya geldim odada dedem rahlesi önünde kuran okuyor çok güze l her zamanki gibi bana döndü ve şöyle dedi bana hep soruyorsun ya dedi biz ne zaman kavuşacağız diye işte bu yaz yunusun nişanında yanıma geleceksin dedi ben de dede 1 yıl çok az ben saçımı örtmedim ve daha namaz kılmadım dedim o da kıl o zaman dedi normal bir şekilde sonra birden uyandım hocanın hoparlör e üfleme sesi geldi ve hemen Sabah ezanı okundu bu rüya ne anlama geliyor kalkıp kılmak istedim ama çok etkilendim yatağın içine saklandım adeta.korkuyorum dedem ne dediyse çıktı şimdiye kadar ölecek miyim yaza az kaldı psikoloji m bozuldu ne olur yorumlayın Allah razı olsun şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada Ölmüş Amcayı Görmek

Tohat
Merhaba. Öncelikle Allah rahmet etsin. Kalanlara da bol sabır versin inşAllah. Dedeni bu şekilde görmüş olman onun maneviyatının yüksekliğinden ve cennetteki konumunun güzel olmasındandır diye tabir edilir. Onu bildiğin gibi namazında niyazında olarak görmüş olman geçmişte gördüklerinin bilinçaltına kaydedilmesinden dolayıdır. Her şeye rağmen vefat eden kimselerin hayatta olanların ne zaman vefat edip ne yapacaklarına dair malumatları olmadığından vefat edeceğini söylemesi doğru bilgi değildir. Bunu ancak Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü görmek neye işarettir

Kayıtsız Üye
Merhaba. Dün rüyada alt komşumun kızı var ama çoktan evlendi, burda kalmıyor ve 1-2 yaşta erkek çoçuğu var onları gördüm. Mahallede oturuyorduk onlarla çoçuğu daha küçük konuşamıyor ama bana hayatının son günlerini yaşıyorsun dedi. garip. uyanınca sinirlendim çünkü hoşlanmıyorum onlardan.
Anlamı ne olabilir?


Tohat
Merhaba. Ölümün ne zaman gerçekleşeceğini bir tek Allah bilebilir. Ancak rüyayı dünyadan daha fazla ahiret hayatına önem vermen ve ibadetlerine, Allah’ın buyruklarını yerine getirmen gerektiğini göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben iki gün önce rüyamda günah ve sevaplarım tartılıyordu ve bununda rüyanın içinde rüya olarak gördüm ve bana diyorlardı ki 68 gün sonra öleceksin ve bir ses duydum ayet gibi bir şey rüyasında hesaba çekilen ölecek diyordu o ses daha sonra babama ağladım baba rüyamda beni hesaba çektiler ben ölecekmişim benim çocuğum daha küçük ona kim bakacak ben ölürsem diyordum babam herkes ölümü tadacak kızım dedi ve uykudan ağlamaklı uyandım bu ne anlama geliyor tabirler misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş sevgiliyi görmek

Tohat
Merhaba. Öleceğinin söylenmesi sadece bir rüya olarak görülüp üzerinde düşünmen gerekmeyen bir durumdur. Sevap ve günahlarının tartılması ise diğer dünyada yaşayacağımız bir durum olup daha çok dikkat etmen açıısından bunun sana hatırlatılması olarak kabul edebileceğin hayırlı bir rüyadır. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
S.A.,annemi 3ay önce kaybettim,annem benim herşeyimdi,ağlayarak namaz kılıyor ağlayarak onun günahlarını affetmesini Allahtan diliyorum,iki aydır ben vakit namazları sonrası rabbimden tez zamanda canımı almasını diliyorum.2 senedir de haftada 2-3 kez teheccüd namazı kılarım,son 15 gündür teheccüd namazı kıldıktan sonra anneme yasin okuyup sonra Allahın canımı al diye yalvarıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş biri ile tokalaşmak

Ensar
Annenize Allahtan rahmet diliyorum. Annenizi unutmayışınız ve onun için dua etmeniz ayrıca taktire şayan bir durum, bu yaptıklarınıza devam edin. Ancak ölümü istemeyin.Bakın Rasulullah sav bir hadisinde şöyle buyuruyor;
Sizden hiç kimse, maruz kaldığı bir zarar sebebiyle, ölümü temenni etmesin. Mutlaka onu yapmak mecburiyeti hissederse, bari şöyle söylesin: ‘Rabbim! Hakkımda hayat hayırlı ise yaşat. Ölüm hayırlı ise canımı al.’ " (Buhari, Merda, 19)

"Mümin kişinin ömrü, onu hayırca ziyadeleştirir.

"Sizden kimse ölümü temenni etmesin. Muhsin (iyi amel üzere) ise hayır cihetiyle artacağı umulur. Kötü amel işliyorsa, kötülükten dönüp Allah’ın rızasını arayacağı ümid edilir."
Sizlerde bu hadislere dayanarak yaşayın ve hayatınızdan zevk alın. Allah iyi amel işleyen ve yaşamadan zevk alanlardan eylesin.


Kayıtsız Üye
İyi akşamlar,
Ben daha önce ne zaman polis görsem hep evimizden bir cenaze çıktı bu iki kez başıma geldi. Geçen günlerde rüyamda evimize sivil polis gelip babamı götürmeye geliyorlardı. Bunun yorumu nedir? Ayrıca babam da kendi rüyasında sen yakında öleceksin dendiğini görmüş.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş ninemi görmek

Tohat
Hayırlı akşamlar. Görüp yaşadıkların tevafuk olabilir. Görmüş olduğun sivil polislerin yorumu kişinin görünüşte polis olduğu belli olmayan polisler gibi huyu belli olmayan kişilerle tanışabileceğine, hayatına alacağın kimselerin ahlak ve karakterine dikkat etmen gerektiğine delalet etmektedir.
Babanın görmüş olduğu rüyada ise kişiye hayırdır. Çünkü böyle bir rüya gören kimse tez zamanda gerçekleşeceğini düşünerek tövbe eder, Allah’a daha çok yönelir, istiğfar çeker ve kulluk vazifesini artırmaya çalışır. Allah en iyisini bilendi tabi.


rüyada öleceğinin söylenmesi, rüyada ne zaman öleceğinin söylenmesi, rüyada öleceğin yaşın söylenmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada ölen birisini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Öleceğinin Söylenmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.