Anasayfa
14 Ağustos 2023, 1:31
sizden9
Abone

Oyun kurallarını okumamak kul hakkı

Oyun kurallarını okumamak kul hakkı

cenker123e
SELAMÜN ALEYKÜM ben bir oyun oynuyorum oynadığım oyunda karakter başvuru’su yapıcam fakat açmadan önce kuralları okumamız lazım sanırım ve kuralları okumazsam kul hakkına gırecegımı düşünüyorum kuralları okuyım dedım şimdi korkum şu kurallarda ( ) ?- gibi işaretler var.
Ben bu işaretleride okumam lazımmı zorumlumu yanı yoksa bunları pas gecsemde olurmu veya örneğin bir kelimeyi eksik söledim diyelim eksik söledim diye kul hakkına gırermıyım ? veya içimden okusam kul hakkına gırermıyım veya ( ) gibi ., gibi işaretleri okumasam bır kul hakkına gırermıyım bıde ( ) su tarz ısaretler var _ (()) örneğin parantezlerin içindeki o yıldız gıbı seyın adını bılmıyorum bunu adını bılmedıgım ıcın okumayıp gecsem kul hakkımı olur

Okudunuz mu?  Meni mezi sıkıntısı

SELAMÜN ALEYKÜM bir sorum olacaktı benim
ben şimdi bir oyun oynuyorum oyunda karakter açıcam fakat karakter açmak için kuralları okuyun dıyo orda bende kuralları okumayı düşünüyorum fakat kurallların arasında ( ) ., gibi işaretler var bunlarıda okumam lazımmı yanı bazı noktalama yani _ gibi isaretlerın bazılarının ısmını bılmıyorum bir sıkıntı olurmu ve ayrıca korsan oyun haram mıdır ?

Okudunuz mu?  Adetliyken kuran ezberi yapılır mı

SELAMÜN ALEYKÜM benim söyle bir sorunum var sorunumu bahsediyim size.
ben bir oyun oynuyorum oynadığım oyun online yani çevrimiçi bir oyun bu oyunda kuralları okuyun diye bır yazı var
Şimdi ben bu yazıyı okmuassam kul hakkı olur demi ?

eğer olursa örneğin kuralları okumaya girdim diyelim kurallar’ın misal örnek vereyim.

Okudunuz mu?  Oral yolla cinsel ilişki günahmıdır ?

1. Kavga.

Gördüğünüz gibi verdiğim örnekte 1 den sonra gelen nokta var yani şöyle 1. hemen sonra nokta var kurallardada bu noktayı okumam gerekiyormu yani benim demek istediğim diyelim kurallar var ben onları okuycam fakat kurallarda habire nokta virgül gibi şeyler var diyelim bu vvirgül leri noktaları değilde sadece yazıları okusam bir şey olurmu ?

Okudunuz mu?  İslamda Reklam Yapmanın Hükmü

Yorum: Oyun kurallarını okumamak kul hakkı

NuN
Foruma üye olunca forum kurallarını okudun mu? evet okudum işaretleyip okumadıysan bu da yalan sayılmaz mı?


oynadığım oyunda

Bu kategoride yer alan Bütün günahları affettiren - bağışlatan bir dua varmı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oyun kurallarını okumamak kul hakkı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.