Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:06
missa7
Abone

Burun tıkanıklığı ve abdest

Burun tıkanıklığı ve abdest

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Hayırlı aksamlar. Benim sorum 20 yasinda erkegim burnum dogustan beri tıkalı yani estetik şarj ve burun yapim dar oldugu için hep tikali nefes alamiyorum burundan.

Abdest alırken buruna su çekerken pek su gitmiyor yanmıyor genzim bende hep kuşku oluşuyor gusül abdesti alırken felan. Burna pek su cekemiyorum. Bu sorun olurmu ALLAH(c.c) kabul eyler inşAllah…

Okudunuz mu?  Türk edebiyatından çok komik gelin kaynana atışması mutlaka bakın

Yorum: Burun tıkanıklığı ve abdest

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Allah şifalar versin. Gusül abdestinde burna su vermek yeterlidir. Bunun için genzin yanmasına gerek yoktur. Eğer nefesinle içine çekemiyorsan elinle çok hafif bir şekilde içine su vermende yeterlidir.


burun tıkanıklığı abdest, burun tıkalı abdest, namaz abdestinde burun tıkalı su gitmiyor abdes olurmu

Bu kategoride yer alan İslam dünyasında ilk ortaya çıkan siyasi-itikadi mezhep nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Burun tıkanıklığı ve abdest Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.