Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:06
missa7
Abone

Kesin küfür ehli olan birine din düşmanı demek

Kesin küfür ehli olan birine din düşmanı demek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum bir insan kesin Küfür içinde olsa ve bazı dini hükümlerle alay ediyor olsa ama ben Müslümanım dese…Sonra biri bu insana Din düsmanı dese dinden cikarmi ?


Yorum: Kesin küfür ehli olan birine din düşmanı demek

arifselim
Aleykum selam. Kesin küfürde olan birisine bu tür kelimeleri kullanmak kafir yapmaz. Ama bu tür kelimeleri kullanmamak daha doğrudur. Helede ben müslümanım diyen birisine asla bu şekilde dememek gerekir. Bu kişinin pişman olma veya hata etme ihtimali olabilir. Bunun yerine ona hidayeti için dua etmek ve ona doğruları anlatmak gerekir.

Okudunuz mu?  Kuran kursu öğreticisi mesai saatleri

küfür

Bu kategoride yer alan İntihar eşiğine geldim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kesin küfür ehli olan birine din düşmanı demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.