Anasayfa
26 Kasım 2023, 0:01
missa05
Abone

ALLAH beni sevmiyor diye düşünmek

ALLAH beni sevmiyor diye düşünmek

Kayıtsız Üye
Merhaba kolay gelsin.ALLAH ın seni sevmediğini düşünmek garip bir durum mu acaba??Yani 5 vakit namazı kılarım,tövbe ederim,salavat getiririm ama öyle böyle değil akla gelmeyecek şeyler bana gelir.Çok büyük ve yamuk burnum var gören dalga geçiyor.3 kardeşiz annem en az beni seviyor ve her ev işini bana yaptırıyor ve en çok lafı bana sokuyor.En az harçlığı ben alırım hep.Sınavım iyi geçer ama hep kötü gelir.ALLAH dan ne istesem hep tersi çıkıyor öyle bir hal aldı ki bu durum ALLAH a dua etsem mi acaba diye düşünüyorum tersi çıkacak gene etmesem daha iyi gibisinden.Ne yapmalıyım??Tamam herkesin işi yolunda gitmez tabi ama benim 1 tane bile EVET 1 TANE BİLE işim rast gitmez.Yaratan beni sevmiyor diye düşünüyorum ciddi ciddi.Bana tavsiye verebilir misiniz??

Okudunuz mu?  Terk edildim çok acı çekiyorum

Yorum: ALLAH beni sevmiyor diye düşünmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Sakın ama sakın duadan vazgeçme. İşte tamda şeytanın sana yaptırmak istediği şeyde budur. Alıp verdiğin nefes, sahip olduğun sıhhat ve daha pek çok nimetleri görmelisin. En büyük nimet olan iman nimetine sahipsin. Elbette bazı sıkıntıların olabilir. Biraz daha sabırlı ve güçlü ol. Elbette bunlarda geçecek Allah’ın izniyle. Ama asla şeytanı sevindirecek bir şey yapma. Allah’a emanet ol.

Okudunuz mu?  Peygamberimizin elini toprağa vurarak okuduğu siğil duası nedir?

Yorum: ALLAH beni sevmiyor diye düşünmek

Kayıtsız Üye
Yalnız değilsin kardeşim


Allah beni sevmiyor diye düşünmek, Allah beni sevmiyor

Bu kategoride yer alan Annem bana hep kızıyor ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

ALLAH beni sevmiyor diye düşünmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.