Anasayfa
25 Temmuz 2022, 10:41
Rüya Yorumu
Yönetici

Sabah uyandığımda kolumda yazı yazması

Sabah uyandığımda kolumda yazı yazması

Kayıtsız Üye
Merhaba birçok insan inanmayabilir ama benden başka bir insan da oldu mu gerçekten çok merak ediyorum nasıl olduğunu da bilmiyorum. Sabah kalktigimda kolum da sanki bir yere bastirip iz çıkmış gibi yazı yaziyordu rüyamda çok saçma alakasız birseyler gördüm ve nerdeyse hatırlamıyorum . Sabah kalktigimda böyle bir durumla karşılaştım. Resimlerini görmeyen insan inanmıyor zaten pek anlasilmiyor ne yazdığı ama benim okuduğum kadariyla imagine yaziyordu yani hayal et… ve ben sürekli hayal kurarak uyurum bu ne demek bir işaret mi olması mümkün bir şey mi ?

Okudunuz mu?  Rüyada kızarmış koyun etinin dağıtılmasını görmek

Yorum: Sabah uyandığımda kolumda yazı yazması

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu yaşadıkların için dini açıdan sana söylenecek özel bir cevap yoktur. Bu gördüğün yazıları veya izleri her ne ise bir doktora ve bir uzmana göstermelisin. Ancak o zaman doğru bir cevap alabilirsin.

Okudunuz mu?  Ramazan ayında görülen rüyalar

Yorum: Sabah uyandığımda kolumda yazı yazması

Kayıtsız Üye
Bende aynı şeyi yaşadım.sabah uyanınca kolumda ibranice yazılar vardı. Ve araştırıyorum halağı çünkü dün akşam olaylar da oldu (uyanıkken). uyudum sabah kolumdaydı türkçesi ise kelime kelime şöyle yazıyor.

Sırasıyla
Sis
Renk
Göz
Vadi
Ayın

Okudunuz mu?  Allah Rasûlünü Rüyada Görüp Ondan Emir Almak

Kolunda yazi ile uyanmak, Idrardan sonra beyaz akinti, Sabah uyandığımda kolumda bir yazi vardi

Bu kategoride yer alan Rüyada köpek ve domuz görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah uyandığımda kolumda yazı yazması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.