Anasayfa
7 Mayıs 2021, 19:30
Nedir
Abone

Duanın kabul olduğunun işaretleri

Duanın kabul olduğunun işaretleri

Kayıtsız Üye
İyi günler, ben son bir iki haftadır ikimizde birbirimizi sevdiğimiz halde, sevdiğimle problemler yaşıyordum ve hiç etmediğim kadar dua ettim, namaz kıldım. Dün araştırırken ya mucib tesbihatını buldum ve 1524 kere çektim. Her duamda ve tesbihatımda bir rahatlama hissettim, annem gelip sende bir ağırlık var kaç gündür ne oluyor diye sordu. Sürekli bir sıcak basma durumum da var. Bu gece rüyamda sevdiğimi gördüm, olmasını istediğim gibi. Fakat çocuğun tarafında hala bir hareket yok, mesaj atıp aramadı. Bu rüyamın kabul olacağına dair bir işaret midir? Çok istediğim bir şey için daha ne tür tesbihatlar ve dualar yapabilirim? Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Kulağa gaibten ses gelmesinin anlamı nedir

Yorum: Duanın kabul olduğunun işaretleri

arifselim
İyi günler kardeşim. Sevmek insanın elinde olmayan bir duygu olabilir ancak sende kendini tamamen duygularına esir etmemelisin. İzzetini koru, Allah’a tevekkül edip dayan ve ondan hayırlısını isteyebilme iradesini göster. Güçlü ol ve ya rabbi eğer bu kişi hakkımda hayırlı ise aramızı ıslah eyle yok eğer hayırlı değilse beni bu dertten kurtar de. Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  Selin isminin anlamı nedir?

duanın kabul olduğunun işaretleri, duanın kabul olduğunun belirtileri, Duanin kabul olduguna isaret

Bu kategoride yer alan Kelime i şehadet niçin söylenir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Duanın kabul olduğunun işaretleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.