Anasayfa
16 Ağustos 2023, 11:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada türbe görmek

Rüyada türbe görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda evimde oturma odasının kapisindan iceri bir bakıyorum icerisi turbe gibi bes alti tane yatir var yatirdakilerin hepsi mezarinin disinda ellerini yukariya acmis dua eder sekildeler kisilerin yuzleri silinik kıyafetleri ise eski osmanli kiyafetleri gibi. Oyle kapidan iceriye bakıyorum sasiriyorum.


Yorum: Rüyada türbe görmek

arifselim
kişinin iç huzuru yakalamasına, kafasını boşaltıp, gönlünü ferahlatmasına yorulur. Evin içinde görmek ayrıca feraha, huzura ve gönül aleminin zenginliğine tabir edilir. Bir çok hayırlara işaret eden bu rüya insan için hayırlı ve güzel bir ikaz manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada türbe görmek

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. Rüyamda bir türbede pembe bir ferace giymiş name kılıyordum ve dışarıda erkek arkadaşlarım da namaz kılmak için önce benim dışarı çıkmamı bekliyorlardı. Ve ben namazımı kıldım bitirdim. Sonra çıktım dışarı da bekleyen erkek arkadaşlarım da namaz kılmak için içeri girdiler. Rüyamı yorumlar mısınız. Rabbim Razı Olsun İnşaAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada üç yapraklı yonca Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada türbe görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya, hayatında bulunan boş ve gereksiz bir çok şey ile bazı insanları çıkarmak anlamındadır. Ayrıca, kişinin iç huzuru yakalamasına, kafasını boşaltıp, gönlünü ferahlatmasına yorulur. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir yere giderken merdivenleri çıkıyorum. Merdivenlerin ortasında evliya mezarı sonra bir kaç basamak daha çıkıyorum bir evliya kabri daha.. sonra en üste çıkınca bir türbe orada ALLAH’a sessizce ağlayarak dua ediyorum. Bir sıkıntım var onu gidermesi için. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada tarlada domates görmek

arifselim
Aslında manası açık olan bir rüyadır. Hayatta var olan sıkıntıları sabırla ve dua ile aşacağına ve Allah’ın izniyle sonunda isteklerine ve dileklerine kavuşacağına alamet eden hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Dilek Karabag
Merhabalar,

Bundan 2 sene önce rüyamda bir türbeye gittim , kapısında gidip , merdivenleri çıkıp geri döndüm . 1 sene sonra aynı türbeye gittim rüyamda bu sefer merdivenlerden çıktım sağa ve sola giden merdivenler vardı . Ben sağ taraftan gittim ve karşıma kubbe gibi bir yer çıktı. Sonra kubbenin üzerine baktığımda 7 tane beyaz sakallı muhterem vardı . O anda elimde küçük kızım belirdi. Kızımı kubbenin üzerindeki muhteremlerin birine verdim ve hepsi kucağında kızımı kubbenin etrafında dolandırdı. Sonrasında kızımı bana verdiler ve kafamı arkama doğu çevirdiğimde kızımla beraber denizi gördük ve o anada kendimi kızımla beraber denizin içinde görüyorum . Ayaklarıma bakıyorum deniz o kadar temiz ki ayaklarımız yukardan baktığımızda görünüyor. Yanıbaşımızda denizin içinde nuhun gemisi gibi bir gemi içi ve dışı canlı balıklar dolu . O kadar çok dolu ki anlatamam. Heryere sıçrıyorlar. Sonrasında rüyamdan uyandığımı zannediyorum ama rüyanın içinde rüya görüyorum . Güya uyanmışım bir camın kenarında ağlayarak rüyamı eşime anlatıyorum . Sonrasında kızımın beni uyandırmasıyla rüyadan ağlayarak uyandım . Bu rüyanın çok etkisinde kaldım rica etsem yorumlayabilir misiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada Takipçi Sayısının Artması

arifselim
Merhabalar. Her zamanında yorumlanmalıdır ve bu çok önemlidir. Türbeye gitmen ile görmüş olduğun tüm olaylar hemen hemen bir birine yakın bir şekilde yorumlanır.Sıkıntılarını aşmaya, dertlerin varsa geçmesine ve Allah’ın izniyle dileklerine kavuşarak çok mutlu olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Tebbet Suresini Okumak

melekler
Mrb 3 defa ziyaretine gittigim bir turbeyi gecen rüyamda gördüm elimde yesil yaprakli cicekler vardi turbeye ekmek için goturmustum acaba bu ruyam ne demek ogrenmek istiyorum.


arifselim
Merhaba. Bu hayırlı bir rüyadır ve kişinin çok bereketli bir yaşama sahip olacağı müjdelenirken aynı zamanda tövbelerinin kabul olacağına tabir edilmiştir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ünlü birinin resmini çekmek

Kayıtsız Üye
merhaba, rüyamda bir türbedeyim mescid bölümünde sanki namaz kılmış ve dua etmişim dışarı çıkıyorum ayakkabımın tekini 10 11 yaşlarında bir erkek çocuk çalmiş, o çocuğa haber gönderiyorum ayakkabımın tekini geri getirmesini istiyorum. çocuk birileriyle gönderiyor. giyip türbenin avlusunda oturuyorum o çocuk yanıma geliyor ona nasihat edip yaptığı şeylerin çok yanlış olduğunu böyle yapmaması gerektiğini anlatıyorum ve çocuğa çantamdan 7 tl çıkarıp veriyorum, 10 tl yi de kendime ayırıyorum. kalkıp ilerliyorum dizlerinin üzerine çömelmiş yine 10 11 yaşlarında başka bir erkek çocuk görüyorum çocuk bana şöyle sölüyor diyor ki abla sevdiğin kişi sana geri gelecek bence sevdiğim ve beklediğim kişiyi kastediyor, ve ben sanki türbede sevdiğim kişinin bana geri gelmesi için dua ettiğimi hatırlıyorum, ve çocuğa inşAllah diyip ilerliyorum. ve kendimi bir tanıdığın düğününe gidiyormuş gibi görüyorum baş örtümün üzerine yapay yeşil yapraklı kırmızı bir gül takmaya çalışıyorum, ailece arabadayız şoför koltuğunda oturuyorum önce abim arka koltuktan sesleniyor sen araba kullanmasını biliyormusun diye ben de biliyorum ama ehliyet kartımı henüz almadım sen gel sen kullan diyorum ben arka koltuğa geçince bir salon gibi büyük oluyor arabanın arkası ve ben ayağa kalkıp oynamaya başlıyorum. rüyamı yorumlamanızı rica ediyorum lütfen. Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada terleyip atlet değiştirmek

Tohat
Merhaba. Alçakgönüllü ve kin tutmayan özelliğin sayesinde sana kötülük yapıp seni üzen kimseleri affederek olanları geride bırakacağına, bazı kimseleri alaya alacak davranışlar içerisine girebilirsin. Bunun yanı sıra sorunlarla baş edecek güce ve kudrete sahip olduğuna, Allah’ın yolunda, onun rızası dahilinde hareket etmeye çalışacağına ve bunu gerektiren ortamlarda bulunacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada tanıdık birini görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam biz dün türbeye gittik iki haftadır gidiyoruz üçe tamamlıycaz babam küs benimle çocuğumuz olmuyor ve onun yüzü suyu hürmetine diyip dua ettim ama tadilatta oldupu için içeri girmek yasaktı kapatmışlardı.bu gece rüyamda eşimi çıplak gördüm salça gördüm sonra sabah namazını kılıp uyudum gittiğim türbeyi gördüm içine girmiştim dua ediyordum ama tek bendim korkuyordum sonunda geldim içeri dedim ananem geldi türbenin üstüne bastı hani mezar gibiydi alçaltı üstünde mübareğin kıyafetleri vardı ananem üstüme attı kıyafetlerini dedim yapma sonra baktım babamla fotoğraf çekiniyoruz barışmış sarılıyoruz Bi baktım İstanbuldayım tepeden seyrediyorum arabalar suyun üstünden geçiyor kıyıdan çıkıyor eşimle birbirimize baktık bizimde çocuğumuz olucak dedik öyle uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada üç tane mezar görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün rüya hayırlıdır. Hem Allah’ın emrettiği şekilde yaşamaya özen gösterdiğine elinden geldiğince İslama göre bir hayat sürdürmeye çalıştığına, yardıma verdiğin öneme işaret ederken günahlarından da temizleneceğine bir yandan da çekilen sıkıntıların son bulması, ettiğin ve neye muradın varsa bunların gerçekleşmesi anlamı da taşımaktadır. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada takma diş görmek

Zek
Rüyamda dağlık bir alanda bulunan türbenin yanındayım yanımda ailemden 1 kaç kişi var ve tanımadığım birisi bana türbede yatanın Hz. Ali olduğunu söylüyor. Sonra 2 tane genç kız görüyorum türbeye bırakmak için mermerden Plaket yapıyorlarmış bende yanlarına gidip kaç paraya yapıyorsunuz diye soruyorum bana bir fiyat söylüyorlar bende yaptıracağım diyorum yanlarından ayrılıyorum , 2 tane genç erkek görüyorum onların yanına oturuyorum gidip sohbet etmeye başlıyoruz. Sonra kızlardan birisi geliyor bende kalkıp yanına gidiyorum bana üzerinde adımın ve soyadımın yazdığı beyaz mermerden Plaket veriyor.


Tohat
Hayırlı günler. Kötü bir manası yoktur. Kişinin hayatına, çevresine çeki düzen vermesi ve hem dünya hem ahiretine Hayri dokunacak olan kendisine zarar yerine fayda sağlayacak olan kişilerle devam edeceğine, Allah rızasını gözeterek attığın adımlar sayesinde derecenin âli olabileceğine de işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada tırnak kesmek

rüyada türbe kapısıda bekleyen erkek gormek, türbe, Rüyada türbenin ortası bos ve oturmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Umreye gitmeye hazırlanmanın yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada türbe görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.