Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında sarımsak görmek

İstihare rüyasında sarımsak görmek

misaFİR
merhaba,ben evliliğimde bir takım sorunlar yaşıyorum,geleceğimi belirleyecek önemli bir karar için hayırlı yada hayırsız olup olmadığını bilemediğim için istihare namazı kıldım dün gece ve rüyamda kocaman bir mutfaktaydım çok kalabalıktı mutfak ta bembeyaz dolaplar vardı ben yemek yapıyordum sanırım tam hatırlayamıyorum rüyamı,birisi gelip bana sarımsak verdi uyandığımda huzurluydum ama sonradan sarımsak için tabirlere baktığım da pek iyi olmadığını gördüm sarımsağın kafam çok karıştı:(

Okudunuz mu?  İstiharede siyah böcek görmek

Yorum: İstihare rüyasında sarımsak görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya olumlu manaya delalet eder. Ancak bu kadar önemli konularda bir rüya veya bir his ile sadece karar vermek doğru olmaz. Mutlaka danışmalısın fikir almalısın ve en son bir karar almalısın. Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  İstiharede koli görmek

evlilik için yatılan istiharede sarımsak görmek, istihare ruyasinda sarimsak gormek

Bu kategoride yer alan İstiharede kırmızı renk görmek ne demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında sarımsak görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.