Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:06
missa7
Abone

İşyerinde büyü

İşyerinde büyü

Kayıtsız Üye
İyi günler herkese.İş yerimde 2 tane kağıt buldum büyü galiba.birisinde kollarını karın hizasında birleştirmiş mini etek gibi bişey giymiş boynuzlu insan vücudunda bir yaratık var.Kağıdın her taradında tuhaf semboller işaretler var.

Nedir bunların anlamı


İki tanek kağıt buldum büyü galiba

rapower
İş yerimde 2 tane kağıt buldum.Birinde etek giymiş insan vücudu şeklinde boynuzlu bir yaratık var sağında solunda heryerinde tuhaf semboller ver arapça yazılar var.
Nedir bunların anlamı.Son 1 senedir tüm işlerimiz alt üst oldu huzur falan kalmadı borçlar çıktı bunla alakası olabilirmi

Okudunuz mu?  Hülle dışında bir çare yokmu

Yorum: İşyerinde büyü

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Yukarıdaki arapça yazının bir kısmında bir şifa ayeti yamaktadır. Diğerlerinin ne olduğu anlaşılmıyor. Bunları yak ve külünü toprağa göm. Büyüden şüpheleniyorsan iş yerinde ve evinde sık sık bakara suresi ile felak ve nas surelerini okuyabilirsin.

Okudunuz mu?  Abdest alırken besmele ne zaman çekilir

isyerinde buyu

Bu kategoride yer alan 16 Yaşındayım, medreseye gitmek istiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İşyerinde büyü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.