Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:41
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş babasını görmek ne anlama gelir

Rüyada ölmüş babasını görmek ne anlama gelir

yalnizışık
Merhaba olmus babami dedemin evinde son.gunlerini yasarken gördüm..ben.onu ziyarete gidiyordum.yatalak degildi ama.kafasi net algilamiyor bebek.gibiydi ama beni taniyordu,..kardesleri ve.kuzenlerim bakiyordu,.ben.cani sklimasin.diye tv almak.istedim.ama.kuzenim son.gunlerini.yasiyor gerek.yok.zaten istanbula,a doncez.dedi..orada.kesildi.ruyam,,bundan.onceki riyamda babam.benimle.konusmuyrdu ama sanirim.bu.rüyamda konustu..yardımcı.olurmusunz cok.sagolim

Okudunuz mu?  Rüyada ölü bebek görmek nasıl yorumlanır?

Yorum: Rüyada ölmüş babasını görmek ne anlama gelir

arifselim
Merhaba kardeşim. Allah babana rahmet eylesin. Bu rüya onu özlediğine ve unutmadığına delalet eder. Olmasını veya yapmanı istediği bir şey varsa onu yapmalısın. Ona bol bol dua et ve kabrini de ziyaret et.

Bu kategoride yer alan Rüyada ölünün hareket ettiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş babasını görmek ne anlama gelir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.