Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada köprü görmek

Rüyada köprü görmek

Hayırlısı
Selamun aleyküm. Size gördüğüm bir rüyayı sormak istiyorum. Bir arkadaşımın uzun süredir sevdiği bir adam vardı. Ancak konuşmaları olur mu sonuçlanmadı. Arasından çok uzun bir süre geçti ve ben rüyamda gördüm rüyamda ben arkadaşımın sevdiği Bey bir arkadaşım daha vardı. bir köprünün ucundaydık köprünün diğer ucunda da yanımızdaki beyi seven arkadaşım vardı. İkisi ayrı uçlardaydı. Rüyama göre o köprüden kimse geçemiyor ve geçenlerin başına tuhaf şeyler geliyordu yani herkes korkarak bakıyordu köprüye biz üçümüz karşı tarafı geçmek için o köprüyü seçiyoruz . Karşı tarafta da bahsettiğim beyfendi seven arkadaşım var. Daha sonra köprüden geçerken böyle dize kadar gelen bir suVe suyun içinde irili ufaklıı büyüklü küçüklü bir sürü yılan vardı ben köprüden geçerken korktum ve yanımdaki arkadaşlarıma geri dönmemizi söyledim ama onlar kabul etmedi. Daha sonra üzerimize üç tane yılan sıçradı arkadaşım ve yanımızdaki beyfendi bir taşın üzerine çıkarak kendilerini kurtardılar ama ben çıkamadım ve sıçrayan o üç yılanı ezerek öldürdüm daha sonra karşıya geçtik yanımdaki beyefendi ve karşıda bizi bekleyen 10’u seven arkadaşım tokalaştılar daha sonra yürüdük böyle bir yerden geçerken bakkal gibi bir yere girip su almak istediğimizi söyledik . Daha sonra çıktığımızda bir sürü ayrı bizi kovalamak için peşimizden geliyordu ve o sırada uyandım ancak böyle bir rüya beni gerçekten çok etkiledi bilinçaltıma yerleşmiş ihtimali çok düşük çünkü çok uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarım ve konuşulmayan konular bunlar rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim teşekkürler hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüyada Kahvehane görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada köprü görmek

arifselim
Aleykum selam. Genel anlamı ile rüyan iyi şeyleri haber verir. Rüyan illaki o kimselerle ilgisi olmasına gerek yoktur. Sen önündeki engelleri ve sana düşmanlık edenleri aşacağına işarettir. Ayrıca rüyada köprü görmek rüya sahibinin insanlarla bozulan ilişkilerini düzeltmesi için ara bulucu olan bir kişiye yorumlanır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Rüyada yıkılmış köprü görmek

Kayıtsız Üye
Eşelamün aleyküm ben rüyamda annemle ve babamla bir yere gidiyorduk arabayla sonra arabadan indik gittim yolu baktım açık mı diye bir baktım köprü yıkılmış annem ve babam git dediler bende baktım o yere gitmem yıkılıyor o köprü zorla götürmek istediler bende gitmedim ( köprünün altında şu vardı ben sudan ve köprüden korktuğum için gitmedim ) bu rüyayı açıklar mısınız lütfen


Yorum: Rüyada köprü görmek

arifselim
Ve aleykumusselam. Yıkık köprü görmek rüya sahibine pahalıya patlayacak sonuçlara varması anlamına gelir. Bu köprüden geçmemek tedbirli davranmaya ve adımlarını dikkatlice atmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ballıçörekcik
Rüyamda bir düğündeyiz ama herkes koltukta oturuyor büyük salonda bizde salonun bir odasıdayız ama odanın kapısı yok salona cıkıyor yine neyse yanımda eniştem oturuyor teyzemin kocası diğer tarf boş teyzemin kocasının kızını cagrıyorum yanıma otursun diye benden 16 yaslarında falan berna. Neyse dügün bitiyor bir arabada buluyorum kendimi ellimde küçük erkek kuzenim yan tarafımda enistem onun yanında yine birisi var kücük bir cocuk bernanın yan tarafındaki koltukta da bernanın kardesi eniştem diyo ki bu cocugu neden aldn kucagana annesi istemez mi dügün sonunda veriirim diyorum gidiyoruz bir yerlerw berna neden sürüyor diyorum ee ögrenmesi lazım diyor neyse arkamızdan bisikletle erkek kardesim takip ediyor biz bir yere gidio geri dönüyoruz ki gündüz oluyor kocaman bir köprünün üzerinden yesil portakal yagıyor ben asaga iniyorum bisikletle takip ediyorum bende erkekler bana baktıgı için arkalarından dolanmak istiyorum Ama bisikleti çıkaramıyorum o mavi köprünün üzerinden geciyorum erkek kardesimlw arabayı takip ediyoruz

Okudunuz mu?  Rüyada kalbin değiştirilmesi

Rüyamda bir dügündeyiz kocaman salon ev gibi kocaman koltuklar var herkes birine oturmus yan tarafımda enistem var diğer tarafım bos bende eniştemin kızı kuzenim bernayı yanıma oturuyorum birden arabada oldugumuzu görüyorum biz arka koltuktayız enistemle önde ise enistemin kızları oturuyor berna araba süyüor. Erkek kardesim bisikletle bizi takip ediyor küçük kuzenimde kucagımda enistem diyor işte annesi merak etmez mi bende dügünün sonunda geri götürürüz diyorum bernaya(16) daha küçüksün diyorum ehliyetin bile yok babası diyor ki ögrensin diye sürüyor neyse tur atıyoruz derken duruyoruz yokuş bir köprü var mavi uzun üstünden sular akıyor ve yeşil yeşil portakalar düşüyor sadi beni köprünün üstünde bekliyor bernalar köprüyü arabayla geçiyorlar ve dügüne gidiyorlar tekrardan bende köprüyü çıkmak istemiyorum erkekler bakıyor utanıyorum. Kısa yolla gidiyorum orasıda yokus ama bir türlü bisikler çıkmıyor mavi köprüye gidiyorum zorla cıkıyorum yukarı küfür ederek erkek kardesim diyor ki hadi gidelim bizde dügüne tamam diyorum bisikletle gidiyoruz

Okudunuz mu?  Rüyada Kıllar görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyanı çok iyi hatırlıyor olabilirsin ancak içinde tabir edilecek belli bir şey yoktur. Her görülen şeyi ayrı ayır tabir etmek de yanlış olur. İnsanın etkilendiği bir şeyilerin farklı şekillerde rüyasına yansımasıdır diyebiliriz. Her rüyanın yorumu da olmaz zaten. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben dün gece İstihare Namazını kılıp sonrada duamı yapıp yattım. Duamda ise evlenmek istediğim erkeğin benim için hayırlı olup olmadığını, Benim nasibim olup olmadığının duasını ettim.
Rüyamda da bizim burada yakında olan köprüyü gördüm, açık maçı renginde olan.
Ben başındaydım, çok fazla insan vardı bir şeyler konuşuyorlardı bende konuşuyordum galiba. Sonra bir şeyler oldu. Çok fazla hatırlayamıyorum. Ama rüyanın sonunda ben köprünün öteki tarafına geçmiştim. Başındaydım sonra sonundaydım.
Babamda vardı yanımda, ve babamın arkadaşı galiba.

Okudunuz mu?  Rüyada Kar görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüyan sana açık bir işaret olmaz. İstiharede önemli olan rüya değildir. Önemli olan istihare esnasında yada uyanınca kalbinin ferahlaması veya daralması hissidir. Bu his sana en açık işaret olarak kabul edilir. Ancak bir şeyin olup olmayacağı hakkında istihare olmaz. Ancak hayırlı olup olmadığı konusunda kararsız kalan kişi yapabilir.


Acenath000
Rüyamda geceydi, durakta sevdiğim birini(eşimi) bekliyordum o beni terk etmişti(gerçektende terk etti) o gelmeyince yanıma başka bir erkek gelip bana sarılıyordu onunla ara sokaklarda dolanıp bir caddeye çıktım tekrar bir bilinmeyen sokağa karanlığa girip tekrar cadde ortasına çıktım. Cadde de ilerlerken karşıma taştan bir köprü çıktı köprünün altından göl geçiyordu gölün üzerinde ise yürüme taşları vardı yanımda ki tanımadığım erkek ise köprüden sonra yanımdan kayboldu. O taşlara basarak gölün üzerinden geçtim vardığım yerde ise hırsızlık hayasızlık yaptığımı gördüm.
Allah rızası için rüyamın sadece hayırlı tabirini söyleyin.


arifselim
Bu rüya iyi olarak yorumlanmaz. Genel olarak rüya sahibinin geçtiği dönemde bir kötülük, bir günah veya bir harama bulaşacağına işaret olarak kabul edilir. Hırsızlık yapmak ise genellikle birine bir kötülük yapmak olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir iki insanın geçebileceği kadar geniş ama çok uzun sonunda deniz olan bir köprü görüyorum.Köprüye doğru sanki altımda bir motosiklet varmış gibi çok hızlı gidiyorum.Köprünün başında sağa dönüp bahçeli bir eve giriyorum.Mutfakta yemek yapan kadın var. Oranın hangi yemekleri ünlü diye soruyorum.Un helvası alıyorum bir lokma ama hoşuma gitmiyor. Hayırlı Geceler

Okudunuz mu?  Rüyada Kefen görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Köprünün darlığı maddi durumu ifade eder. Parasal olarak sıkıntılı olmayacak fakat bolluk içinde de geçiremeyeceğiniz bir dönem geçireceğinize fakat bunu çok hızlı bir şekilde geçireceğinize delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Çawreşe
Selamünaleyküm ben bu sabaha doğru biraz etkisi altında kaldığım bir rüya gördüm. 3 kişiydik açılan bir köprüden geçmemiz gerekiyordu bir şey için. İlkinde rahatlıkla geçtim köprüyü açılmasını sağlayıp öylemi geçtim yoksa açılmadan mı geçtim bilmiyorum fakat rahtlıkla geçtim. İkincisinde nedense insanlara herkesin geçmesini sağladıktan sonra açtım bir kumanda gibi bir şeyle sonra köprü açıkken tırmanmaya çalıştım ne yaptıysam geçemedim daha önce yanımda olan tanıdık gibi gelen fakat iyi tanımadığım iki kişi biz gidip geldik bile dediler. Bende geçemediğimi söyledim. Acaba bunun tam olarak neyle ilgisi var ikili özel ilişkiyi de alakadar ediyor mudur yoksa sadece başa çıkmaya çakıştığımız günahlarımızla mı ilgilidir ..


arifselim
Aleykum selam. Daha isabetli bir yorum için sana yani durumuna göre yorumlanması gerekir. Genel olarak bu rüyada köprüyü geçmek, güç, kuvvet ve inanç sahibi olmaya işaret eder. Köprüden geçmek ne kadar rahat ise o derece hayırlıdır ama ne kadar zorlanırsan veya geçemezsen bu maddi veya manevi sıkıntıların işareti olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kireç görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhabalar .. rüyamda taş köprünün üstündeyim baya büyük ve enli bir köprü altından su akıyor sonra ben köprünün üstüne ağaç dikmek istiyorum bir Demirle taş köprünün üstünde delik açıyorum açtığım delikten köprünün altından akan akarsu çıkıyor bu sefer köprünün üstümde akıyor temiz su ayaklarım ıslanıyor snra buraya nasıl ağaç dikicem su çok olmaz ki diyorum orda uyandım yorumlar mısınız 🤗


Tohat
Merhabalar. İnsanlar ile olan ilişkilerinin sağlıklı bir şekilde olması için çabalamaya, kırıp incitmemeye, küslük durumlarında adım atmaya ve Allah rızası dahilinde ahlakını güzelleştirerek sevaplar işlemeye özen göstermeye delalet etmektedir. Doğrusunu Allah bilebilir ancak.


Kayıtsız Üye
esselamü aleyküm.öncelikle böyle faydalı bir hizmet verdiginiz için teşekkür ederiz.Allah emeginizin karşılıgını fazlasıyla versin.Allah razı ve hoşnut olsun sizden.rüyamda tahta asma bir köprü üzerinde yürüyordum.tam sonuna gelmişken yerde döseli tahtaların ikisi yerinde yokdu.önümdeki bir kadın geçerim zannederken çamura saplandı.bataklık gibiydi.bende çamura saplanırım düşüncesiyle hemen sol tarafdan köprünün parmakllıklarına tırmanarak çıkmaya çalışdım.parmaklıkların başında birisi ya da birileri kim oldugunu bilmiyorum.bana kapı açıp oradan çıkardılar.yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Allah hepimizden razı olur inşAllah. Nefsini terbiye etme konusunda bazı kararlar alabileceğine, bunları verdiğin kararlar ölçüsünde birebir uygulamada zorluk çeksen bile yılmadan doğru adımlar atmaya çalışacağına, tövbe ederek günahlarından arınacak, hatalarından ders çıkartarak tecrübe edineceksin. Hak yolunda etrafındaki günahlara rağmen temiz kalmaya çalışacağına delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Komşu görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba Rüyamda vefat eden erkek arkadaşımın vefat günü kuran okuması için onların evine gidiyodum. Kuran okumasının büyük bir köprüde yapılacağını öğreniyorum. Köprüden bakınca ucu bucağı görünmeyen çok güzel bir deniz vardı. Oraya gidebilmek için herkesin elinde çerçeveli bir belge gibi bir şey oluyor. Benim yok nasıl girerim diyorum hallederiz diyolar. Annesi mutfakta incir reçeli yapıyor incir recelini kavanoza koyuyor, kavanoz tamamen dolu hatta ağız kısmında reçelin büyük incir tanelerinden kubbe şeklinde yine var. Oğlum incir recelini çok sever diyor. Kapağı nasıl kapanacak diye soruyorum kapanır diyor. Sonra komşulardan da kuran okumasına gelecekler oluyor ama onların üstünde açık abiyeler var böyle mi gelecekler diye soruyorum onlar kurandan sonra baska birinin düğününe gidecek diyolar. Rüyam bu şekilde karmaşıktı. Ne anlama gelir bir anlamı var mıdır


Tohat
Merhaba. Hayalini kurduğun ve gerçekleştirmek istediğin bir konunun herhangi büyük bir aksilik yaşamadan hayata geçirecek her şey rayında gidecek buna bağlı olarak maddi anlamda ferahlayacak ve huzur bulacağın bir hayat tarzı yakalayacaksın. İsmini yapacağın çalışmalarla duyarak ve nam salacaksın. Bunu gerçekleştireceğin projelerle belgeleyeceksin. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kene görmek (İmam Nablusi)

Laz61
Ailecek hiç bilmediğimiz bir yerdeyiz yurt dışı da olabilir. Bir sürü insanlar var hiç birini tanımıyorum geziniyoruz falan. Baya büyük bir yer. Sonra ben yolda yürürken arkamdan bir kız çocuğu benle şakalaşıyor falan ben yürümeye devam ediyorum sonra ailesini çağırıyor falan onlarda karşıma geçiyor kızımıza bir şey mi dedin tarzında konuşuyorlar ben de yok o şakalaşıp benimle uğraştı biraz diyorum aa Türksünüz siz de deyip tokalaşıyorduk.
Sonra onlarla ayrılıp yolumuza devam ettik. Kız kardeşimle baş başa yürümeye başladık babam annem karşı yola başka taraftan geçmişler bizimde gelmemizi bekliyorlar. Kız kardeşim de uzun yoldan gidecekken ben ona bak orada kocaman bir köprü var oradan geçelim diyorum tamam diyor köprünün altı kocaman bir okyanus okyanusun üzerine yapılmış bir tarihi eser görünümlü büyükce bir köprü insanlarda var o kadar büyük ki bir çok insan birlikte geçebilir. Kız kardeşimle köprüye çıkıyoruz köprü baya ürkütüyor sallanıyor böle bir an ben köprüye yüz üstü sağa sola kayıyorum oradaki çok tatlı ihtiyar kişiler beni tutup koruyorlar düşmüyorum.
Köprünün aşağısı okyanus ve okyanusta ahtapot da var görüyorum bu köprüden düşmeden geçmemiz gerek diyorum. Kalkıyorum ayağa hızlı adımlarla kız kardeşimle köprüden geçip karşıya geçiyorduk. Daha sonra yine ailecek yürümeye devam ediyoruz. Sonra ben bir an da tek başıma koşturan bir kalabalığın içinde koşuyorum. İnsanlar var çok ve hiç birini tanımıyorum. Bir sürü erkek çıkıp duruyor iltifatlı sözler söylüyorlar ben hiç birine aldırış etmeden koşmaya devam ediyorum sonra 2 tane erkek o kalabalıkta zorlanarak koştuğumu anlayıp kollarıma giriyor ve sanki şimşek hızıyla o kalabalıkta ilerliyoruz.
Ve beni herkesin koştuğu yere getiriveriyor tanımadığım bir oğlan ben teşekkür ediyorum sonra gidiyor ben bir bakıyorum çok yüksek bir yerdeyiz ve aşağıya düşsen kesin ölürsün yani. Neyse ben aşağı bakıyorum buradan ancan beni uçuracak bir şey götürebilir deyip hüzünlü buruk bir şekilde bakınıyorum ve bir an da bir ne olduğunu bilmiyorum bir şey havaya çıkarken ben onu yakalayıp o şeye tutunarak oradan çıkıyorum uçarak ilerliyorum karşıma baykuşlar çıkıyor ileride bir akbaba görüyorum ama hiç yırtıcı değiller bana zarar vermiyorlar baykuşlara bakıp bunlar bana şehrin yönünü gösterebilir diye geçiriyorum içimden sonra 2 yol ayrımı var ben doğru tarafa dönüyorum ve şehir gözüküyor tebessüm ediyorum ve uçarak ilerliyorum sonra ilerlerken kar yağmış buzlar diyarı gibi bir yerden geçerken orada yaşayan ve hiç üşümeyen insanlar görüyorum konuşuyoruz sonra ben uçarak ilerlemeye devam ediyorum.
Bu esnada bu uçarak ilerlemeden önce köprüden geçtikten sonra bir an da sanki uyku ile uyanıklık hali gözüm kapalıydı karanlık içinden bir tanımadığım erkek gördüm biraz ürktüm çünkü gözleri o kadar parlaktı ki ve bal sarisi rengiydi bana pür dikkat kesilmiş bakıyordu. sonra tekrar gördüğüm rüyam devam etmeye başladı işte uçarak ilerliyordum

Okudunuz mu?  Rüyada Korkak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Bulunduğun zor şartlar, insanların baskısı veya huzursuz hissettiren durumlardan sıkılmış olmanın getirmiş olduğu yenilik arayışına bağlı olarak biriyle iş kurmak emek vererek çalışmak ve başarılı olmak, aile içinde ve özel hayatında hoş muhabbet, sevgi dolu anlar yasamak, bol bereketli rızkı geniş bir hayat sürdürmek, özellikle mali konuda zor duruma düşmeden yaşantını sürdürmek fakat bunun için yılmadan zorluklara göğüs gererek elde edeceğine, herhangi bir nedenle bir yerden bir yere gitmeye, önüne çıkacak olan çeşitli karakterdeki insanlara karşı kendini muhafaza etmen gerektiğine de işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Karpuz görmek (İmam Nablusi)

rüyada köprü görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kur'an-ı Kerim görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada köprü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.