Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:15
sizden96
Abone

Bütün günahlara tovbe

Bütün günahlara tovbe

Nilay_kaya9
Ben çoktan Bi dua etmişdim tam da hatırlamıyorum ama belke şöyle dedim " Bütün günahlarıma tovbe ederim " . Şimdi ben Bi gunah yaptımsa tövbeyi bozmuş olurmuyum? Hiç gunah işlememek mümkün de değil .. O Zamanlar tovbe ne kadar cıddı dir diye bilmiyordum , tövbeyi bozmak kefaret gerektiğini de bilmiyordum .. Yardım edin ..

Okudunuz mu?  Tanrı yoktur, sadece ALLAH vardır demek doğrumu ?

Yorum: Bütün günahlara tovbe

Şem’a
Tövbe bozulmaz, yine günah işlendiğinde yine tevbe edilir ve bu bir ömür devam edilir.

Bu kategoride yer alan Rabbim Beni seviyor mu kötü şeyler yapmış olmama rağmen birde birtakım yaşadığım olaylar var başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bütün günahlara tovbe Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.