Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:07
missa7
Abone

Dişe porselen yaptırmak caiz mi ?

Dişe porselen yaptırmak caiz mi ?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm.Hocam üstteki 2 dişimin arasında boşluk var ve yandaki diştete leke var geçiremiyorum beni gerçekten rahatsız ediyor dişlerim .O yüzden üstteki 4 dişi porselen yaptırmak istiyorum.Dişlerim bu şekilde http://hizliresim.com/RQbqQ7
Ama sağlık açısından sorun yok dişlerimde yaptırırsam galiba estetik olucak o yüzden yaptırırsam günah mı işlemiş olurum ? Birde hanefi mezhebindeyim yaptırırsam malikiyi mi taklit etmem gerekir ?

Okudunuz mu?  Başlık yemin ve yemin bozma

Yorum: Dişe porselen yaptırmak caiz mi ?

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Dişlerinin düzgün görünmesini sağlamak yasak olan estetik kısmına girmez. En doğrusu buna doktorunun karar vermesidir. Sağlığına ne daha iyiyse onu yapmalısın.

Bu kategoride yer alan Şia neden sahabe ve halifelere lanet ediyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dişe porselen yaptırmak caiz mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.