Anasayfa
7 Temmuz 2023, 0:43
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede gelinlik görmek

İstihare rüyam: bana talip olan bir akrabam için 7 geceden beri istihare yatıyodum, gördüğüm rüyada kırmızı gelinlik

özgee
selamın aleyküm hocam bana talip olan bir akrabam için 7 geceden beri istihare yatıyodum en son gördüğüm rüyada kırmızı gelinlik gördüm geyindim ve geyindikten sora gyindiğim kırmızı gelinlik beyaza döndü ve hatırladığım kadarıyla beyaz ayakkabı giyiyodum. kırmızıdan beyaza dönmesi hayırlımıdır hocam lütfen bana yardımcı olun..7 gece boyunca gördüğüm rüyaların bazılarındada aynı bu şekilde beyazla siyahı karışık gördüm uyandığımdada karışık hissediyodum belkide 10 geçmiştir bu yaptığım istihareler.istişare yaptığım kişler bu kişinin çokiyi namazında dini sağlam biri olduğunu söylüyo ve gerçektende o kişi öyle benimde yakın akrabalarımdan aileside çok iyi ne yapmalıyım.lütfen bana yardım edin hocam çok acil ne cvp vericem.haber bekliyolar.ne yapmalıyım bilmiyorum bir yol gösterirseniz çok mutlu olucam teyzeme yorumlattım rüyamı teyzem zor görünen işin kolaylaşmasının benim elimde oldğunu ve bu rüyanın Allahın izniyle hayırlı olduğunu söyledi… Allah razı olsun şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada süpürdüğünü görmek

Cevap: istihare rüyam: bana talip olan bir akrabam için 7 geceden beri istihare yatıyodum, gördüğüm rüyada kırmızı gelin

imam
İstaheniz hayırlı olsun.
Gönlünüze adam yatmış zaten artık istihare olsa ne olur olmasa ne 🙂


İstiharede gelinlik görmek

MASKELİÜÇLER
Arkadasım için istihareye yatmıstım ayrıldıgı biri vardı evlenıceklermı diye.
rüyamda arkadaşımı gelinlikle gördüm elinde yeşil beyaz pembe çiçekleri vardı fakat gelinliğinde siyah nokta küçüklüğünde lekeler vardı rüyamı yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada bisiklet sürdüğünü görmek

merhaba ben arkadaşım için istihareye yattım ayrıldığı erkek arkadaşıyla evlenicek mi diye arkadaşımı gelinlikle gördüm elinde beyaz yeşil ve pembe çiçek vardı fakat gelinliğinde küçük nokta kadar siyah leke ler vardı acaba ne anlama gelir ?


Yorum: İstiharede gelinlik görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Evlenecekler mi diye istihare yapılmaz. İstihare, ancak evlenmek için bir adım attıktan sonra kararsız kalınırsa bu durumda istihare yapılır. Bundan dolayı bu rüyanın bir önemi yoktur.

Okudunuz mu?  Rüyada kızını kaybetmek ve bulamamak

Kayıtsız Üye
Ailemin istemediği erkek arkadaşımla kaçarak evlenmem hayırlı mı diye istihareye yattım rüyamda önce silahlı iki erkek gördm sonrasında kendimi gelinlik provası yaparken gördm gelinlik krem rengiydi


arifselim
Hayırlı olmadığı belli olan şeyler için istihare yapılmaz. Rüya görsen de içine his doğsa da istiharenin bir manası olmaz. Çünkü istihare ancak helal olan bir konuda kararsız kalınca yapılabilir. Her iki dünyada mutlu olmak için Mutlaka ailenin rızasını almalısın.

Okudunuz mu?  Rüya ile amel edilir mi?

Üye 3
Sabah namazını kıldım ve tekrar uyumadan sevdiğim kişinin ismini söyleyerek, Allahım onunla evlenecek miyiz ne olacağız diye dua ederek uyudum ve şöyle bir rüya gördüm : kız kardeşim bana güzel bir gelinlik veriyor, bembeyaz, gelinliğin üst kısmı önce dar geliyor ama sonra rahat oluyor ve kız kardeşim bana bir de beyaz renkli upuzun duak veriyor onu da başıma takıyorum. anlamını, yüreğimden geçen sorunun cevabı mıdır yardımcı olursanız çok memnun olurum. sağolun

Okudunuz mu?  Rüyada birinin bıçak çekmesi

arifselim
Bu yaptığın bir duadır ama bir istihare değildir. Gördüğün hayırlıdır ve mutlu bir evliliğe işaret olarak yorumlanır. Bazende bu dönemlerde görülen rüyalar bilinçaltı da olabilir. Bu rüyadan dolayı duan kabule işaret eder yada isteğin olacak gibi manalar çıkarılamaz. Bu sonuçta sadece bir rüyadır.

Okudunuz mu?  Arkadaşın rüyasında seni görmesi

Melisss8
Selamünaleyküm.Evlilik yolunda ciddi bir yoldayım ve yaşantı bakımından bazı uyumsuzluklarımız var bunun için istihare ye yattım namazımı kıldım duasını yaptım 1.sinde rüyamda gelinlik gördüm 2.sinde kavun yiyorduk kendisiyle 3. De kendisini gördüm 4.gereği duydum hala kararsızlığım devam ediyordu bu sefer kırmızı kan gördüm ve direk hayırlı olmadığına yordum sizce nedir bu rüyalarımın yorumu.

Okudunuz mu?  Rüyada Kuran-ı Kerim Tefsiri Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İstihare eğer rüyada görülen olaylara göre yorumlanmaz ki rüyalardan birinin olumlu birinin olumsuz olmasından da anlaşılıyor. Allahtan dilenen bir dua olduğundan Allah kalbe his aksettirir. Huzurlu hissetmişseniz evlililiğin hakkınızda hayırlı olduğunu anlayabilirsiniz. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Sürekli başkalarının rüyasına girmek

Kayıtsız Üye
Rüyada bir sevdiğim oğlanla bir başkasıyla evlenmiş oluyorum sonra ablaya diyorum bu daha yakışıklı demi diye oda evet diyor Aynı zamanda içimden sevdiğim olduğunu düşünüp ailem nasıl ses çıkarmadı acaba diyorum sonra kalabalık toplanmisken ben üzerimde kıyafetlerle (gelinlikle) Annem banyo yaptırıyor(herkesin içinde ) vr uzerimin kurumasını bekliyorum . Uzaktan yüzünün çok güzel olduğunu hatırlayarak gidip zenci birinin olduğunu görüyorum

Okudunuz mu?  Rüyada 'Sad' harfini görmek , neye delalet eder?

Tohat
Beyaz görmen olumluya işaret etse de kalbe düşen his önemlidir. İstiharede rüyanın tabiri ise edilmez. His ve renklere bakılır. Gördüğün renkler ve eğer hislerinden eminsen olumluya işaret eder. Toplamda yediye tamamlayarak hangi yönün ağır bastığına bakacaksın. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Tevbe süresini okumak ve rüyada görmek.. anlamı nedir?

istiharede gelinlik görmek, İstihare rüyasında civciv görmek , istiharede beyaz gelinlik gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hz. Osman görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede gelinlik görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.