Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada terlik görmek

Rüyada terlik görmek

uha
rüyada koşarak ayağımda tek bir terlik olduğunu farkediyorum aramaya başlıyorum bulamıyorum diğer ayağımdakinide çıkarıyorum


Cevap: Rüyamda terlik gördüm

Desert Rose
Rüyada Nalın (TERLİK)

Rüyada görülen nalın, hanım, hizmetçi, dost, ortak ve yolculuğa işarettir. Rüyada nalını çıkardığını gören kimse bir işe girer. Tek nalın ile gezdiğini gören kimse eşi veya ortağından ayrılır. NALIN= Ağaçtan yapılmış terlik.

Okudunuz mu?  Rüyada üç harfliler görmek

Nablusi


Rüyada terlik görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda tanımadığım büyük bir evdeyiz ben ve sevgilim ama yerde beyaz bir çift kadın terliği var biri giymiyor ama görünmeyen bir cisim giyiyormuş kötü hisler oluşuyor sevgilim de bundan uzak dur diyor yani şeytani ya da nefisi temsil ediyor gibime geldi sonra o terlik yürüyerek odama geliyor ve benim hareketlerim değişiyor deli gibi davranıyordum galiba ne anlama gelir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada tanıdığımız birinin hacca gittiğini görmek

Yorum: Rüyada terlik görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada terlik görmek normalde hayırlıdır ve sevinç anlamındadır. Ancak bu şekilde görmeniz ve korkmanız ise size yakın olan birisinin sizi çekememesi olarak yorumlanır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler

Hayır olsun. Şersede hayra tebdil olsun duam ile..

Okudunuz mu?  Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek

Rüyamda annemle sanki bir hoca! gibi bir yere gitmişiz. Çıkmak için haızrlanıyoruz herkes çıkmış anneme çabuk giyinmesini herkesin çıktığını söylüyorum. O esnada orada sekter! gibi görev yapan genç kişi oda kapısına gelip bir şey söylüyor. O hoca! Olan kişi gelecekmiş.
Elimde 350 tl kadar para varmış ikiye katlılar 50 tlnin ucunu görüyorum. Derken o paraları geriden mıknatısla çeker gibi çekiyorlar kapıda yakalyıp paraları alıyorum aralarında 4-5 toplu iğne var. Herhalde bu iğnelerle çektiler diyorum. Ve paraleı gelişi güzel hızla kol çantamın arkası beyaz olan kısmına fermuarlı yere koyuyorum annemede çabuk olması için sitem ediyorum.
O hoca! Kişi kapıda beliriyor. Ve yoplu iğneler havada boşlukta o bir üflüyor bize doğru ben kendimi sakınarak Allahım yardım Allahım yardım et diye bağırıyorum.
Sonra kendimizi bir yataktan kalkmış giyinir görüyorum. Çıplak görmüyorum ama kıyafet giyiyoruz. Bir yandanda düşünüyorum biz giyimliydik. Bu adamlar bize kötü bir şey yapmış olurlarmı diye endişeyle.
Ordan çıkıyoruz ben çok moralsizim. Giyecek ayakkabım yokmuş. Orda 2 terlikten biri olan sarı bir naylon terlik giyiyorum istemeyerek. Annemin çantasında varmı diye soruyorum yokmuş. Büyük bir avluya çıkıyoruz. Bir an önce ordan çıkmak istiyorum. Bana giymem için bsşka bir şey veriyorlar ama bakmıyorum bile. Görmedim ayakkabımı terlikmi. Çorapla yürümeyi düşünüyorum. Ama avluda terliği çıkrdığımı görmedim. Avlıdan çıkınca arasta gibi bir yere çıktık.
Daha sonra kendimi yüksek bir şey üzerinde (mesela 3 basamaklı seyyar merdiven gibi) yıkanır görüyorum. Çıplak değilim. Ama hala aklımda bize kötü bir şey yaptılarmı düşğncesi var. Aklıma geliyor üzerimden inen suya bakıyorum kan varmı diye. Suda pembemsi akıntı var. Edep yerimde de hafif acı hissediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada uçağa binmek

Biraz uzun bir rüya. Yorumlardanız sevinirim


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya iyi olarak kabul edilmez. Rüya sahibinden hiç haz etmeyen, kötülüğünü isteyen ve başarılarına engel olmak isteyen bir kimsenin varlığı anlamında kabul edilir. Şerrinden sakınıp Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada uçağa son anda yetişmek

Rüyada terlik görmek, Ruyda Terlik gormek, Rüyada terlik

Bu kategoride yer alan Rüyada tavuklu pilav yemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada terlik görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.