Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yıkılan Evin Tekrar Yapıldığını Görmek

Rüyada Yıkılan Evin Tekrar Yapıldığını Görmek

Nur42
Rüyamda Arife günüydü kendi evimiz hariç diğer evler yıkılmıştı gece baktığımda ne gariptir ki (göl olmamasına rağmen) evlerin yıkıntısının ilerisinde göl görüyordum sabah uyandığımda bir bakıyorum pencereye orda oturanlar kendi elleriyle evler yapmislardiki hatta yıkanlara inat halay çekiyorlardı sonra ben ailemin yanına gidiyordum ve 1 koyunu kesiyorlardi ardından misafir geliyordu bende çikolata şeker hazırlıyordum. Tabiri nedir ? 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada yürüyebilen çoçuğa sarılıp ağlamak

Yorum: Rüyada Yıkılan Evin Tekrar Yapıldığını Görmek

arifselim
Rüyada evlerin yıkıldığını görmek genel bir toplumu ilgilendiren olaylara işaret eder. Evlerin yada evin yıkılması çeşitli musibet ve belalara delalet eder. Evlerin yeniden yapılması, insanların eğlenmesi ve ziyafet verilmesi ise Allah’ın izniyle bunun hayra dönüşmesi manasında tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada yolları su bastığını görmek

rüyada evin yıkılıp yeniden yapıldığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Yangın Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yıkılan Evin Tekrar Yapıldığını Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.