Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:49
sizden6
Abone

Kul hakkı oyun ve kurallar

Kul hakkı oyun ve kurallar

cenker123e
SELAMÜN ALEYKÜM
kul hakkı oyunda geçerlimidir geçerliyse örneğin diyelim oyunda karakter açmamız gerekiyor diyelim ben karakter açmadan karakteri çalıyorum diyelim oynadığım oyunda her işim ters mi gider yoksa sadece kul hakkı’na mı girmiş olurum =?

Okudunuz mu?  Açgözlü olmak

ve ayrıca diyelimki oynadığım oyunda kuralları okumam gerekiyor ben bu kuralları okumadan oyuna girdim diyelim buda kul hakkı dır demı ?
ama bide şöyle kural var diyelim oyuna girdiğinizde tüm kuralları okumuş sayıyoruz diye kural var dıyelım ama kuralları ben gercekten okumadım dıyelım
kuralları okuyan’ın kul hakkına gırmıs olurmuyum ? ve bu yuzdende oyunda her işim ters mi gider ?

Okudunuz mu?  Şeriat istemeyen kişi Müslüman olabilir mi?

ve ayrıca dıyelımkı oynadığımız oyun online hırsızlık oyunu buda kul hakkına gırermı ? birseylerini calsak oyuncuların ve onların bırseylerını caldıgımız ıcın islerimiz ters gıdermı veya caldıgımız sey hayırsız olurmu ?


Yorum: Kul hakkı oyun ve kurallar

Şem’a
Kul hakkı tüm oyunlarda geçerlidir. Oyun bile olsa kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına yapmayın.
Hakka geçen kişiler mutlaka hak sahibinden helallik dilemelidir.

Okudunuz mu?  Tarikata gitmeyen cennete giremez mi?

oyun

Bu kategoride yer alan Anne baba rızası olmadan evlenmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kul hakkı oyun ve kurallar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.