Anasayfa
20 Ağustos 2021, 19:30
Gusul
Yönetici

Tuvalette meniye benzer bir sıvı geliyor

Tuvalette meniye benzer bir sıvı geliyor

Kayıtsız Üye
Merhabalar,bazen internette vs. cinsel olarak uyarıcı şeyler görüp erekte oluyorum.Bunun üzerine tuvalete gidip ıkınınca cinsel organımdan yapışkan ,hafif beyaz gibi bir sıvı çıkıyor.

Bu durum kimi zaman ise daha önce erekte olmadan (durup dururken) oluryor.

Okudunuz mu?  Gusülden sonra katı sümük

Bu durumda gusül almam gerekir mi ?


Yorum: Tuvalette meniye benzer bir sıvı geliyor

arifselim
Merhaba. Bu tür durumlarda gelen sıvıyı anlamak için ilk önce senin meni ile meziyi birbirinden ayırt etmen gerekiyor o zaman hiç bir problem kalmaz. Helal olmayan görüntüleri videoları izlemek ise haramdır. Mezi açık şeffaf ve yapışkandır ve gusül gerektirmez.

Okudunuz mu?  Göze sürme çekmek abdesti bozar mı ?

Yorum: Tuvalette meniye benzer bir sıvı geliyor

Kayıtsız Üye
Meniyle meziyi ayırt ediyorum ama bunu tam olarak anlamıyorum.Mezi değil ama tam olarak meni de değil veya emin değilim.
Sık sık oluyor tuvalete girmeye korkar oldum :/


İşeyince Sıvı Geliyor

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm mumsema arkadaşlar ben tuvalete girğimde kımı zaman buyuk abdest yaparken kımı zaman ıse küçük abdest yaparken sıvı gelıyor küçük abdest yaptıktan sonra egılınce penısımden bısey cıkıyor yanarak ne oldugunu bılmıyorum ve gusül almam gerekırmı sımdıkten ALLAH RAZI OLSUN…

Okudunuz mu?  Banyoya işemek gusül abdestini bozar mı

arifselim
Aleykum selam. Bu sıvı her ne olursa olsun gusül gerektirmez yani cünüp olmazsın. Eğer sürekli böyle oluyorsa bunun için doktora gitmen iyi olur.


idrardan sonra meniye benzer sıvı gelmesi

Bu kategoride yer alan Gusülden sonra hazdan dolayı gusül gerekir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tuvalette meniye benzer bir sıvı geliyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.