Anasayfa
21 Ocak 2024, 3:37
Gusul
Yönetici

Gusülde penisten içeri su tutmak

Gusülde penisten içeri su tutmak

Kayıtsız Üye
Durum başlıktaki gibi…
Gusul alırken bazen duş başlığı ile penisten iceriye doğru su tutuyorum.
Ancak bunu yaptiktan sonra ya iceride kalan idrar damlasi disari cikti ve guslun normal abdest ozelligi bozuldu mu diye vesveseleniyorum.

Okudunuz mu?  Kolonya abdesti bozar mı. Kullanılması caiz midir.?

Bunu yapinca yeniden abdest almali miyim veya gusulde bunu yapmali miyim ?


Yorum: Gusülde penisten içeri su tutmak

arifselim
Penisin içine su tutman gerekmez. Penisin içinden kişi sorumlu değildir. Hem sağlık açısından da doğru değildir hemde dini açıdan da öyle bir şey yoktur yapmamalısın. Bunu geçmişte yaptıkların için bir şey yapman gerekmez ama artık yapmaman gerekir.

Okudunuz mu?  Abdest aldiktan sonra oje surulebilir mi

Yorum: Gusülde penisten içeri su tutmak

Kayıtsız Üye
Çok sağolun.

Bu kategoride yer alan Gusül abdestinin bozulup bozulmadığından emin değilsek ne yapmalıyız? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülde penisten içeri su tutmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.