Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:07
missa7
Abone

Tövbemin kabul olduğunu nasıl anlarım

Tövbemin kabul olduğunu nasıl anlarım

Kayıtsız Üye
Merhabalar ben bir şey soracaktım ben Tövbe ediyorum tam artık başladım namazımı aksatmayacağım diyorum ama sanki tövbem kabul olmamış gibi hissedip yeniden başlayamıyorum. Keşke Günahsız olsam o zaman çok mutlu olurum acaba ben nasıl tövbemin kabul olduğunu anlarım bir rüya bir işaret yeter veya nasıl tam Tövbe edebilirim yardım edin 😕

Okudunuz mu?  Eli kulağında deyiminin hikayesi

Yorum: Tövbemin kabul olduğunu nasıl anlarım

arifselim
Merhaba. Hissediyorum demekle amacın nedir? Böyle bir his nasıl anlaşılır ki? Peygamber aleyhisselam hadisinde ‘Tövbe eden hiç günah işlememiş gibidir’ buyurmuştur. Bundan daha net ve açık bir işaret olabilir mi? Şeytana ve nefsine uyma ve hemen namazlarına başla.

Okudunuz mu?  Sıkıntıları ve borçları gideren duanın arapçası

tövbemin kabul olduğunu nasıl anlarım

Bu kategoride yer alan İçkili ölmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tövbemin kabul olduğunu nasıl anlarım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.