Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tarla bahçe görmek

Rüyada tarla bahçe görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm . Rüyamda iki katlı evler vardı vadi gibi bir yerde çok düzenliydi hep blok blok evler köy gibi bir yer ama herkes harıl harıl o iki katlı evinin önündeki bahçeye bir şeyler ekip biçiyordu aşağı tarafta su vardı ben içinde yüzüyordum su Deniz değil ama dalgalı bir su ama yüzebiliyordum bir kelebek gördüm sonra o kadar güzeldi ki hayranlıkla izliyorum yanımda kim var bilmiyorum şuna bak diyorum ne kadar güzel su dalgalanıyor bir yükseliyor ama bir şey olmadı . Yorumlarsanız çok sevinirim . Sağolun şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada Tebbet suresi Görmek

Yorum: Rüyada tarla bahçe görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya oldukça hayırlı bir rüyadır. Bu rüyan namuslu olmaya, hayırlı ve iyi evlatlara, ahlaklı bir kadına, ilim öğrenmeye delalet eder. Kelebek ise, mutluluk ve huzuru simgeler. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Tarla çapalamak

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam rüyamda vefat eden annem tarlası na soğan ekmiş birlikte çapalamaya gidiyoruz.Tarlaya geldiğimde soganlar büyümüş yesil yesil yapraklari var bazı yerlerine renk renk çiçekler var ve bazı yerlerinde de otlar var.ben çapamı bir vuruyorum toprağa iyi capaliyorum .Annem benim halim yok kızım ben yapamiycam sen çapala diyor ve bana bırakıyor bende tamam anne ben yaparım diyorum lütfen yorumlar mısınız hocam

Okudunuz mu?  Rüyada tapınak görmek ne demek

Yorum: Rüyada tarla bahçe görmek

arifselim
Aleykum selam Allah rahmet eylesin. Yeşil soğan tarlasını görmenin yorumu iyi değildir. Çevrendekilerle aranın açılmasına, tartışma ve sorunlar yaşamana alamet edilir. Annen için ise dünyada çektiği zahmetler anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım rüyasında beni bahçeli iki katlı deniz kıyısında bor eve oturduğu mu görmüş kızım için salıncak varmış çok güzeldi yemyeşil yorumlarsanız sevınırım hayırlı akşamlar

Okudunuz mu?  Rüyada tekbir getirmek

arifselim
Rüyada güzel ve bu şekilde bir evde olmak genellikle ahiret yaşantısı ile ilgilidir ve hayırla kabul edilir. Dünyada güzel bir geleceğin beklediğine, mutlu bir hayat süreceğine ve iyi işler peşinde geçecek olan bir hayata tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba;istihareye yattim evleneceğim kişi için ve rüyamda yeşil bir bahçedeymişim ama çok kalabalik arkadaşlarim vardi sonra eski bir eve gttik ailemle arkadaşlarimla akrabalarimla orda kaliyormuşuz hep kalabalikti.odalar vardi sanki kuran kursu gibi bir yerdi sohbet yerleri vardi ama sohbet yapilmadi rüyami yorumlar misiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada Takipçi Sayısının Artması

Merhaba. İstihareye yattım evleneceğim kişi için yeşil bir bahçenin içindeyim ama etrafım kalabalık arkadaşlarım akrabalarım var. sonra eski bir eve gidiyorum orda kalıyormusuz orasıda kalabalık benim ailemde var. farklı odalar var sankı sohbet yerleri gibi ama hiç sohbet olmadı sadece orda kalıyorduk uyuyorduk rüyamı tam hatırlayamıyorm yorumlar mısınız lütfen.


arifselim
Merhaba. İstihare için bu hayırlı bir anlamdadır. İstiharede daima önemli olan işaret kalbin hangi yöne meylettiği yani neye ısındığıdır. Bu his rüya görmekten çok daha isabetli olur. Buna göre bir işaret kabul edebilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada tuhaf kadın görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ,
Rüyamda gerçektede olan tarlamızın bir insan boyunda su içinde olduğunu gördüm ben o tarla içindeki küçük bir kulübede idim eşim duyum içindeydi dışarı çıkmak istiyordum ama suyun içine girmemek için o kulübenin etrafında temelleri vardı onların üstüne basarak kıyıya Çıkmayı düşündüm . Suyun içinde yeşil bitkilerde vardı .su tam eşimin boğazına kadar geliyordu .bitkiler suyu aşmıştı dışarıdan görünüyordu .
Rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum .


arifselim
Merhaba. Bu rüya bekarlar için hayırlı bir evliliğe ve evliler için bolluk ve berekete kavuşmalarına yorumlanır. Verilen emeğin karşılığını almaya ve rızkının bollaşmasına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada turşu görmek

Kayıtsız Üye
selamın aleyküm hocam ben bekar bir mümineyim elhamdüllah rüyamda yeni evli olduğumu eşimin yüzünü göremesemde beni çok sevdiğini gördüm hissettim. Beraber gezmek amaçlı eşime ait olan kırmızı tertemiz topraklı ve muntazam şekilde sürülmüş tarlalarına gidiyorduk orda çalışan fasülye ya da bezelyeye benzer bir bitki toplayan kişiler vardı bende yardım ederek onlarla çok az topladım daha sonra eşim beni ordan alarak daha yeşillikli bir bahçeye götürdü. Bu rüyanın etkisinde kaldım hocam tabiriniz için şimdiden Allah razı olsun hocam

Okudunuz mu?  Rüyada tavuklu pilav yemek

rüyamda evli olduğumu görüyorum eşimi yanımda görüyorum fakat yüzünü net göremiyorum ama bana sevgisini ve aşkını hissettiriyor biz yeni evliyiz ve eşimin ona ve ailesine ait olan kırmızı bereketli temiz topraklı muntazam şekilde sürülmüş tarlalarını dolaşmaya gidiyorduk orda işçiler fasülye ye yahut bezelyeye benzeyen yemyeşil bir sebze topluyorlardı bende çok ufak yardım ettim o tarladan çıkıp eşim beni yeşilliklerin olduğu bahçeye geçirdi orda eşim bana sarıldı
rüyam böyleydi etkisinde kaldım hocam tabiriniz için şimdiden Allah razı olsun hocam hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada tırmanarak duvara çıkmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Aklındaki soru ve karışıklığı giderecek hayırlı işlerden hayırlı sonuçlar alarak mutluluğuna mutluluk bereketine bereket katacağın adımlar atacaksın. Bununla birlikte hayatında bir dönüm noktası olacak değişimler yaşayabilirsin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam. Benim hanım vefat edeli 2 yıl oldu. Vefatından önce ben bir ev yaptırdım borçlardan dolayı hanımın babasından kalan tarlayı sattık. 5 ay önce yeniden evlendim. Rüyamda bu tarlanın başında çeşme var 2 tanede havuz var çeşmeden akan su havuzlara doluyo .Annem, vefat eden eşim ve yeni evlendigim eşim bide büyük kızım ve ben tarlaya girip tırmana 3 iğde 1 zeytin fidesi dikiyoruz. Vefat eden eşim fidanları dikeceğimiz yeri kaziyo, ben dikiyorum yeni eşimde suluyor .Arkadada annemle kızım birşeyler ekiyor tam olarak bilmiyorum yorumu nedir hocam şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Ünlü Bir Kimse Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Maddi ve manevi yönden hayırlı yolda yürümeye özen gösteren biri olduğun manasındadır. Hakka, hukuka riayet eden, toplum içinde saygın ve itibar sahibi olarak bilinen, haramdan uzak durarak helal lokma kazanmaya çalıştığına, kazancının azalmadan sürüp gideceğine ve yokluk görmeyeceğine işaret eder. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada tırnak kesmek

rüyada bahçe, Ruyada tarla gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada tatlı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tarla bahçe görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.