Anasayfa
14 Eylül 2022, 21:36
missa7-2
Abone

Çok sinirli bir annem var psikolojim bozuldu

Çok sinirli bir annem var psikolojim bozuldu

Kayıtsız Üye
Esselamualeyküm verahmetullahi veberahatüh ebeden daimen . Arkadaşlar benim annem çok sinirli psikolojik sorunlar yaşıyorum artık ve iyi değilim.Bazen nefesim kesiliyor nefes alamıyorum.Hiç sevmiyorum sevemiyorum.Disari çıktığımda tekrar eve girmek istemiyorum ben o kadına anne diyemiyorum midem bulanıyor çünkü.Arkadaşlar ne yapacağım bana cevap verin çok kötüyüm her gün her gece yorganın altında ağlamaktan yoruldum çok kötüyüm yardım edin bana 🙁

Okudunuz mu?  Mizanü'l-i'tidal - Zehebî'nin (ö. 74S/1348) zayıf râvilere dair en önemli eseri.

Yorum: Çok sinirli bir annem var psikolojim bozuldu

arifselim
Ve aleykumusselam ve rahmetullah kardeşim. Allah yardımcın olsun. Allah’a bir açıdan şükretmelisin ki onu tanıyorsun imanın var ve her daim ona sığınabiliyorsun. Sabırlı ol ve çok dua et. Hem annenin ıslah olması için hemde senin bu dönemi atlatabilmen için.

Okudunuz mu?  İslamiyete nasıl faydalı olabilirim

Annem piskolojimi bozdu

Bu kategoride yer alan İslamı öğrenme (islam'ı nasıl öğrenebilirim) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok sinirli bir annem var psikolojim bozuldu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.