Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:56
missa7-2
Abone

Kurana el basarak yalan söylemek

Kurana el basarak yalan söylemek

Mustafa
Ben eşimi aldattım. Eşim onu aldattığını öğrenince ben yuvamın bozulmasından ve çocuklarım babasız kalmasından kortum. Kuran’a el basarak yalan konuştum. Yani gerçekleri anlatmadım. Yanı İman ettiğimiz. Büyük Kuran’ı Kerim’e el vurdum. Bana yardımcı olun ne yapmam gerekiyor

Okudunuz mu?  Adadığım adağı vaktinde yerine getiremiyorum ne yapmam gerekli?

Yorum: Kurana el basarak yalan söylemek

arifselim
Allah seni ıslah etsin. Haram üstüne harama girmişsin. Artık bundan sonra her iki günaha da çok samimiyetle tövbe etmelisin. Bu yeminini temizleyecek bir kefareti yoktur. Asla o haramlara en ufak bir açık kapı bırakmayacak şekilde tövbe etmelisin daha sonrada eşinin hak ve hukukuna hakkıyla uymaya çalışmalısın. Allah gerçekten tövbe edenleri bağışlar.

Bu kategoride yer alan Mezara neden çiçek konur başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kurana el basarak yalan söylemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.