Anasayfa
22 Kasım 2023, 17:53
sizden6
Abone

15 yaşında imam nikahı

15 yaşında imam nikahı

1998
Merhaba ben 15 yasindayim erkek arkadaşimla sekiz aydir sevgiliyiz el ele tutusmamiz sarilmamiz vb oldu suanda bunlarin yanlis oldugunu dusundugunden benden uzaklasti imam nikahini düşünüyorum ama yasakmis bir yolu yok mu ? Yargilamadan cevap verin lutfen…

Ben 15 yasimdayim erkek arkadaşimla sekiz aydir sevgiliyiz fakat artik bunlar doğru olmadigindan uzaklastik birbirimizden imam nikahini düşünüyoruz ama yasak oldugunu duydum bir yolu yok mu lütfen cevaplayin

Okudunuz mu?  Üzerimde şansızlık var. basiretim kısmetim bağlandı sanki. hiçbir işim rast gitmiyor.

Yorum: 15 yaşında imam nikahı

rana
< Merhaba ben 15 yasindayim erkek arkadaşimla sekiz aydir sevgiliyiz el ele tutusmamiz sarilmamiz vb oldu suanda bunlarin yanlis oldugunu dusundugunden benden uzaklasti imam nikahini düşünüyorum ama yasakmis bir yolu yok mu ? Yargilamadan cevap verin lutfen…

Okudunuz mu?  Namazda Rabbena lekel hamd hamt demek

Ben 15 yasimdayim erkek arkadaşimla sekiz aydir sevgiliyiz fakat artik bunlar doğru olmadigindan uzaklastik birbirimizden imam nikahini düşünüyoruz ama yasak oldugunu duydum bir yolu yok mu lütfen cevaplayin >
merhaba kardesim,

güzel kardesim, daha yasin kaç ki sen böyle islere bulasiyorsun?
Ilk olarak sunu söylim, Annen baban izin vermeden imam nikahi kiyamazsin. Gecersiz olur.
Yasin 15 daha, kücücüksün, evlilik nedir bilmezsin, bu yasta zaten o sorumluluklar agir gelir.
Bir kiz cocugusun, kendini koru, kendine deger ver!
Bir birliktelik demek el tutmak degildir, yakinlasmak degildir. Imam nikahi sadece birbirine Allahin huzurunda söz vermek demek degildir. Imam nikahi bütün sorumluluklari kabul etmektir.
Birliktelik demek yuva demektir, emek demektir..

Okudunuz mu?  Şeytan taşlama olayı nasıl başlamıştır?

Böyle sacmaliklardan uzak tut kendini, seytan seninle oynuyor. Allahdan kork. Cehennemi unutma.
Seytani unutma. Nefsini terbiye et!

Böyle bir hata ile ömrünü ziyan edersin kardesim.

Sevgi nedir ki güzelim.
Sen Allah’a icten bir tövbe et, kendini böyle seytan tuzaklarindan koru ve ilim ile mesgul ol. Cok bos vaktin var anlasilan. Seytan da dolduruyor. O doldurmadan sen doldurmalisin ki uzak dursun.
Genc yasta yaptigin bu hatalar ilerde büyüdügünde inan ki "keske ölseydimde yapmasaydim" pismanliklara sürüklicek. Sen cahilsin suan, kücük ve bilgisiz. Kac genc kizlarimiz senin bu kafada olupta gencligine leke getirdi.
Allah’a sigin, ve Ona sükret ki o kisiden seni uzak tutmus.
Vakti geldiginde yuvani kurarsin.

Okudunuz mu?  Gusülde burna ve ağza su verme

Gercekten seven bir insan, sevdigi insana cehenneme yaklastiracak bir durum ile karsi karsiya birakmaz, onun cahilligini kullanmaz, ona dokunmaya kiyamaz, bunuda böyle bilesin.

Allah’a teslim ol, uzak dur.
vesSelam.


Yorum: 15 yaşında imam nikahı

Şem’a
Nikah düşünebilecek seviyeye gelmiş isen ailene konuyu aç sizi evlendirsinler ve haram olmadan ne yaparsanız yapın. .
Çünkü baba izin vermeden kıyılacak nikah geçersizdir

Bu kategoride yer alan Kıyafete bulaşan meni hakkında bir sorum var yardım edeseniz sevinirim. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

15 yaşında imam nikahı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.