Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:51
sizden6
Abone

Evli biri ile zina yapıp tekrar o günaha dönmek

Evli biri ile zina yapıp tekrar o günaha dönmek

kanun1992
Söylenmesi zor ama ben namazında olan bir insan iken evli biri ile zina yapmıştım 1 yıl olacak olmayacak tekrar o insana meyil etmeye başladım nedendir bilmiyorum uzak durmaya çalışsam da bir şekilde karşılaşıyoruz ve ben namaz kılıyorum bilmiyorum saçma ama neden böyle şeyleri tekrar tekrar yaşıyorum benim sevdiğim kızı Rabbim elimden alma demiştim hep ve onu elimden aldıktan sonra hayatım alt üst oldu zinalara bulaştım günahlara girdim diyeceksiniz ki imtihan buda elbette öyle ama ben bunu kazanamıyorum düşüyorum kalkıyorum gidip zina edip bir kaç saat sonra namaz kıldım ama kendimi işe yaramaz aptal gibi hissediyorum ve eminim ki ne kadar zorlasamda kendimi gene bir gün hata edeceğim kaçtıkça beni buldu bunlar hep of of 🙁

Okudunuz mu?  Allah neden beni sevmiyor?

Yorum: Evli biri ile zina yapıp tekrar o günaha dönmek

rana
< Söylenmesi zor ama ben namazında olan bir insan iken evli biri ile zina yapmıştım 1 yıl olacak olmayacak tekrar o insana meyil etmeye başladım nedendir bilmiyorum uzak durmaya çalışsam da bir şekilde karşılaşıyoruz ve ben namaz kılıyorum bilmiyorum saçma ama neden böyle şeyleri tekrar tekrar yaşıyorum benim sevdiğim kızı Rabbim elimden alma demiştim hep ve onu elimden aldıktan sonra hayatım alt üst oldu zinalara bulaştım günahlara girdim diyeceksiniz ki imtihan buda elbette öyle ama ben bunu kazanamıyorum düşüyorum kalkıyorum gidip zina edip bir kaç saat sonra namaz kıldım ama kendimi işe yaramaz aptal gibi hissediyorum ve eminim ki ne kadar zorlasamda kendimi gene bir gün hata edeceğim kaçtıkça beni buldu bunlar hep of of 🙁 >
Cok büyük günah isliyorsun cok!
Allah’a derhal icten tövbe et.
Sen kimsinde kul olarak Allah’a "bak sen benden aldin ondan zina ettim" havasindasin.
Isyanin için ayri bir tövbe etmelisin!
Birde evli biriyle zina! O evli kadinin esini hiç mi düsünmüyorsun! Onun hakkini nasıl ödiceksin.

Okudunuz mu?  Yalan yere yemin ettim ne yapmam gerekir

Neymis sevdigim kisi ile ayrildimmis. Böyle bir sacmalik olurmu! Bir insanin sevgisini Allahdan üstün tutmakda neyin nesi??!
Böyle sevgi olmaz olsun.
Dünyaya neden geldigini unuttun sanirim.
Sen tövbeni "ne kadar zorlasamda kendimi gene bir gün hata edeceğim kaçtıkça beni buldu bunlar hep of of" böyle yapiyorsan zaten bastan kaybetmissin, ve cehennemi kabullenmissin demekki.
Madem kurtulamiyorsun o halde o yerden uzaklasacaksin. Oruc tutacaksin. Daha çok namaz kilacaksin. Cami Cemaate katilcaksin. Dindar arkadaş cevresi yapacaksin.

Okudunuz mu?  Fare yiyen tavuğun eti yenilir mi?

Kendine acimayi birak. Allah’a tövbe et ve sözünün eri ol!

Kendini zinadan uzak tutanlar nasıl tutuyor? iste sende öyle uzak durcaksin, yoksa vay haline.

vesSelam


Yorum: Evli biri ile zina yapıp tekrar o günaha dönmek

kanun1992
Kardeşim zaten ben kendi durumundan rahatsız olmasam burada bunu sorup da akıl almam hata ile bazı şeyleri yazmış olabilirim bir çıkış yolu aramak için yazdım zaten bende buraya haşa dalga geçmek için değil bu kadar sitemkâr konuşmanız gerekmezdi ben kendi halimden sanki çok mu memnunum da kendimden razı mıyım ki burada yazıyorum ?Bir insan olarak sizden fikir ve öneri istedim
elimden gelenin fazlasını yapıyorum mücadele için akıl veriyorsunuz ama bir yandanda verip veristiriyorsunuz :/

Okudunuz mu?  Abdest ve Gusülde Şüphe ve Kullanılmış suyun kullanımı hakkında

Yorum: Evli biri ile zina yapıp tekrar o günaha dönmek

rana
Ben sadece durumun ciddiyetini anlatmaya calistim, sizi yargilamak bana düsmez.
Kusuruma bakmayin. Yaptiginiz çok ciddi bir günah o nedenle ben merhametli bir sekilde cevap veremezdim.
Kimse bir günaha mecbur degil.
Allahi seven her günahdan vazgecebilecegini düsünüyorum.
Zor bir durumda degilsiniz. Nefsinize hakim olamiyorsaniz oruc tutmalisiniz.
Allah cümlemizi affetsin.


anıl duck
hata birden fazla tekrar ediyorsa eşşeklikdir.

Bu kategoride yer alan Büyü yapmak, yaptırmak,inanmak, büyüden korunmak İslamdaki hükümleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evli biri ile zina yapıp tekrar o günaha dönmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.