Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek

Pinar
Rüyamda patron yüzüme tükürdü
Rüyamda patronum beni odasina cagriyo bana isten cikip baska isde patronluk yapicani diyor. Bana soruyor gel sende istersen benimle yeni ise bende tamam diyorum sonra devam sohbet ediyor sakadan suratima tükürüyor suratim su içinde oluyor. Sonra ben eve gidiyom evimizin girisi Bibliothek kitap heryer anemde Balkonda duruyo balkon çok güzel ama Ben balkona cikmiyom

Okudunuz mu?  Rüyada Zambak Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek

arifselim
Bu rüya senin açından çok hayırlı ve olumlu olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişi halk arasındaki tabirle harbi kişidir. Yani rüya sahibi merttir, iki yüzlülük etmez, arkadan konuşmaz, söz söylerken dolaylı yol kullanmaz, duygu ve düşüncelerini açıkça söyler. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada yüzük hediye almak

Yüze tükürmek

Meryem27
Rüyamda sevgilimin beni daha önce aldattığı kızın evinde ymisim o beni tanımıyor ama ben onun kim olduğunu biliyorum sonra oraya sevgilim geliyor bende hani aranızda hiçbir şey yoktu hani bitmişti diyorum hatta gözümün önünde otururken ayağıyla kizin ayaklarına dokunuyor görünce cinnet geçiriyorum yüzüne tukuruyorum o kizada senide benide kandiriyor sende tukur diyorum oda tukuruyor ikimiz birden suratina tukuruyoruz ama o bana kızıyor beni sevmedigini söylüyor o kizada ben seni seviyorum diyor. Beni küçük düşürüyor ben o kalp sıkışık ligiyla uyandim

Okudunuz mu?  Rüyada yeşeren soğan görmek (anlamı nedir?)

Yorum: Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek

arifselim
Bu rüya görüldüğü gibi olmasa da benzeri şekilde yorumlanır. Yani rüya sahibinin çileden çıkmasına neden olacak, sinirlerine hakim olmakta zorluk çekeceği olaylar yaşanacağına bir işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Yurt Dışında Olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.