Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:51
sizden6
Abone

Mastürbasyon yaptıktan sonra , bir daha yapma gereği duyuyorum

Mastürbasyon yaptıktan sonra , bir daha yapma gereği duyuyorum

alonsof1
Arkadaşlar bu durumumdan hiç rahat değilim mutsuzum delireceğim neredeyse , arkadaşlar normalde 1.5-2 haftada bir , bir seferelik mastürbasyon yapıyorum sonra gusül abdesti alacağım zaman almadan önce yani, bir kez daha birini hayal ederek yapasım geliyor , yani aslında yapasım yok ama o ilk mastürbasyon yaptığımda gerçek hayatta pek sevmediğim konuşmadığım birisini aklıma getirince bir kez daha başka birini aklıma getirerek yapasım geliyor çünkü o ilk yaptığım sevmediğim konuşmadığım kişiyi zaten gerçek hayattada sevmiyorum onun için işte yaptıktan sonra bir üstünde mutsuzluk negatif enerji hissediyorum onu düşündüğüm için , yani onun için işte başka birini aklıma getirerek bir tane daha yapınca rahatlayacağımı düşünüyorum , ama yapasımda yok istemiyorum sık sık yapmayı , yani ne yapacağım bilmiyorum arkadaşlar , şuan şu soru bile size o kadar saçma gelecek ki , yani yazarken bile çok utandım ama artık zor durumum.

Okudunuz mu?  Babam bana her namaz vakti "namaz kıl" diye uyarıyor ama benim hoşuma gitmiyor

Yorum: Mastürbasyon yaptıktan sonra , bir daha yapma gereği duyuyorum

Kayıtsız Üye
Mastürbasyon yaparken, gerçek bir kişi hayal etme. Bu sadece ayıp olur başka bir insanı düşünmek kim olursa olsun. Yaparken bir kişi değilde rastgele bir kişi olduğunu düşün çok güzel vücutlu tam istediğin bir kadın onunla birlikte olduğunu falan ama ona yüz düşünme hatta eğer sürekli gözüne birinin yüzü geliyorsa sadece kadın cinsel organıyla senin cinsel organın temas ettiğini düşünerek mastürbasyonunu yap, ister 1 ister 2 ister 3 ne kadar yapıyorsan yap işin bitince gusül al.
Eğer o gün bir kere yaptın kendini tuttun yarın dayanamadın gene yaptın sürekli gusül alman gerekir ailen de şüphelenebilir utanabilirsin.

Okudunuz mu?  Cünüp iken yemek yapmak, yemek yemek caiz midir?

Yorum: Mastürbasyon yaptıktan sonra , bir daha yapma gereği duyuyorum

Mücellat
Arkadaşım dinimiz yapmayı yasaklıyor . Yani bunu yapmamalısın . Bu uygulama hem sağlık açısından hemde dini açıdan zararlıdır . Unutkanlık yapar ve kendinden nefret etme duygusu ortaya çıkar . Ayrıca Allah ve melekler seni görüyor imanina zarar veren bir uygulamadır ve evlenince büyük sorunlarla karşılaşırsınız mesela bel gevşeklik gibi aklına o tür şeyler getirirsen seni zorlar ama getirmezsen ruyalanirsin yani ihtiyacın olmaz

Okudunuz mu?  Peygamberimiz insan öldürdü mü

Yorum: Mastürbasyon yaptıktan sonra , bir daha yapma gereği duyuyorum

#UguR
Birisi sizi izlediğinde nasıl masturbasyon yapamıyorsanız, Allah sizi her zaman izliyor o yüzden masturbasyon yapmayı artık bırakın! Başka şeylerle ilgilenin; kitap okuyun,spor yapın,gezin dolaşın.


masturbasyon yaptiktan sonra tekrar nasıl yapılır

Bu kategoride yer alan Büyü yapmak, yaptırmak,inanmak, büyüden korunmak İslamdaki hükümleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mastürbasyon yaptıktan sonra , bir daha yapma gereği duyuyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.