Anasayfa
25 Temmuz 2022, 11:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş Birinin Yerleri Yıkaması

Rüyada ölmüş Birinin Yerleri Yıkaması

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm.. Bu gece çok karışık rüyalar gördüm.. Allah hayra çıkarsın manasını merak ediyorum. Rahmetli babaannemin eski evindeyiz dedemle yoldan geliyorlar dedem gelir gelmez para istiyor tam 1.010 lira alacağının olduğunu söylüyor şaşırıyorum ama yinede o parayı veriyorum tammı diye sayarken babaannem gelip elimden çekiyor parayı o sırada mutfakta yemeklerle uğraşıyordum tezgah her yer çok karışıktı.. Daha sonra bir odaya giriyorum geniş eşya olmayan bir oda babaannem yerlere su dökmüş yıkıyordu kızıyorum gelir gelmez niye işe kalkışıyorsun zaten hastasın bırak diye sadece başını kaldırıp bana baktı ve devam etti yıkamaya..
Bu rüyanın anlamı nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün bir şey vermesi

ACİLSERVİS
Aleykum selam. Rüyan hayırlıdır. Bir açıdan beklenen bir misafirin eve geleceğine yorumlanır. Bir diğer manası ise dedeni özlediğine ve onu unutmadığına işaret eder. Ayrıca bu rüya Mutluluğu tatmaya, sağlığa kavuşmaya, sevgi ve barış içinde olmaya rivayet edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada okul görmek

Yorum: Rüyada ölmüş Birinin Yerleri Yıkaması

Kayıtsız Üye
Merhaba benim bir sorum olacaktı rüyamda yakın zamanda olmuş bir arkadaşımın beni pisliklerden arındırdığını üzerime şu dökerek temizlediğini gördüm kendisiyle konuşmaya çalıştım ama bana hiç bir şekilde cevap vermedi sadece yüzüme bakıp tebessüm ediyordu anlamını çok merak ediyorum cevaplarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneanneden para almak

Yorum: Rüyada ölmüş Birinin Yerleri Yıkaması

ACİLSERVİS
Merhaba. Ölmüş biri mi olmuş biri mi demek istedin anlamadım. Ama sanırım ölmüş demek istiyor olman gerekir…

Allah rahmet eylesin. Ölen bir arkadaşı bu şekilde görmek, gören kimse için maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulmak için gerçekte de birinden yardım ve destek göreceğine ve sevineceği gelişmeleri göreceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada otobüs görmek

Rüyada ölünün bahçe yıkaması, Rüyada ölü Yıkamak, rüyada ölünün bir yeri yıkaması

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş inek görmek ne anlama gelir? Tabiri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş Birinin Yerleri Yıkaması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.