Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:51
sizden6
Abone

Birine dokunmak gusül abdesti bozar mı

Birine dokunmak gusül abdesti bozar mı

baris97856
Merhabalar Allah(C.C) Selamı üzerinize olsun.

Soracağım soru şu minibüste falan tklım tıklım olunca malum herkes birbirine deyiyor ben birine deyince veya o bana arkadan deyince cünüp olacağımı sanıyorum felaket kafama takılıyor sorduklarım kişiler saçma konusuyon falan diyolar ama durum bu kimseye yaklaşamıyorum okuduğum biyerde erkeğin organının sünnet kısmı uç kısmı karşı cinse değerse yani içine girerse cünüp oluyor otobüste falanda biri elbiseli oldugu halde değse elbiseyle beraber cünüp olunurmu tabi deymez ama ben deyer sanıyom yani herkesden uzak duruyom ama otobüs çok dolu olunca malesef birisi deyiyor arkadan illaki acilen yardım edin kafayı yicem

Okudunuz mu?  Araf ehli Kimlerdir ?

Yorum: Birine dokunmak gusül abdesti bozar mı

Selam2
Saçmaladığını söyleyen kişi doğru söylemiş katılıyorum. Nasıl cenabet olunduğunu da biliyorsun. buna rağmen muhalefet etmek istiyorsun. Böyle düşünüyor olman bunun öyle olduğu anlamına gelmez. Hiç bir örtü olmadan her iki cinsel organların gerçek anlamda birbirine teması ile veya meninin gelmesi ile insan cünüp olur.

Okudunuz mu?  Sağlık ve hastalığın kaderle ilişkisi nedir

Yorum: Birine dokunmak gusül abdesti bozar mı

İslam
Cünüplük iki şekilde olur
Cinsel ilişki ve meni akması... Birine değmekle cünüp olunmaz

Bu kategoride yer alan Gusülde niyet nasıl yapılır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Birine dokunmak gusül abdesti bozar mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.