Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:30
Namazlar
Yönetici

Namazı aksatmanın günahı

Namazı aksatmanın günahı

İremnur
Şimdi ben namaza başladım bayağı da oldu.Arada aksaklıklar oldu kılamadığım namazlar olmaya basladi.Birkere namaz kılarken Allah a tovbe ettim bidaha namazlarimi aksatmiycam diye.Gene ayni bu durumu yasadim.Bu sabah namaz kılarken de tövbe ettim bu sefer aksatmiycagima eminim.Ama bunun bir günahı var mi tabiki vardir ama bu buyuk bisey mi .lutfen cevabinizi bekliyorum.

Okudunuz mu?  Hanefi Mezhebinde Akşam Namazında Ezanla Kamet Arasında Beklemek

Yorum: Namazı aksatmanın günahı

#UguR
Namaz kılmamak büyük günahlardandır. Namazda üşenicek bir şey yok. Bilgisayarda çok vakit geçirmeye vakit varda Allah için namaz kılmaya mı vakit olmicak? Ölümden sonra ki hayatınızı düşünün. Bu dünya geçicidir biz ahiretimiz için çalışmalıyız. Namazınızı siz güzel kılın aklınız başka yerde olmasın namazda.

Okudunuz mu?  Hanefi Mezhebinde Ağlamak Namazı Bozar mı?

namazı aksatmanın günahı

Bu kategoride yer alan Hanefi Mezhebinde Hangi Durumlarda Ezan Okunur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazı aksatmanın günahı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.