Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:56
missa7-2
Abone

Başlık yemin ve yemin bozma

Başlık yemin ve yemin bozma

Kayıtsız Üye
İyi günler. Ben bir şeyi yapmayacağıma dair şu şekilde yemin ettim. Yemin ederim ki bir daha yapmayacağım eğer yaparsam Allahtan gelecek tüm belalara ve korktuğum şeylerin başıma gelmesini kabulleniyorum. Ve ben bu yemini bozdum. Yaptırımı nedir acaba. Başıma bir bela gelecek diye çok korkuyorum.

Okudunuz mu?  Define aramak yada bulunmuş olan bir defineyi kullanmak caiz midir?

Yorum: Başlık yemin ve yemin bozma

arifselim
İyi günler. Bu bir bedduadır ve bir yemindir. İnsanın kendi kendine beddua etmesi kadar tehlikeli ve kötü ne olabilir. Ya Allah kabul ederse. Bundan dolayı ilk önce tövbe etmelisin. Daha sonra hemen ilk fırsatta yemin kefaretini yerine getirmelisin.

Bu kategoride yer alan Saç dibindeki kuruma ve deriden çıkan yağ gusle engel mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Başlık yemin ve yemin bozma Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.