Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada köpek görmek

Rüyada köpek görmek

Kayıtsız Üye
Iyi gunler hocam.Ruyamda arkadaşimla gidiyoruz karanlik olmus her taraftan kopekler geliyor.Bende kopekleri korkutuyorum.Benden korkup kaciyorlar.Bir tane kopek var arkamizca kosuyor bizde kaciyoruz bir yerde gizleniyoruz.Kopek konusmaya basliyor.Ben ona lütfen bizi birak diyorum.O da tamam gidin diyor.Eve geliyoruz artık sabah olmus.Lutfen yorumlarmisiniz.Tesekkurler


Yorum: Rüyada köpek görmek

arifselim
İş ve maddi hayatında sürekli kendisini engellemeye çalışan birilerinin olduğuna işarettir. Kişinin hayatındaki olumsuzlukları, riskleri ve tehditleri doğru olarak algıladığını, ayağını her zaman sağlam basmaya özen göstermesine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Rüyada köpek görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Rüyamda köpekler gördüm. Bana zarar vermiyolar ama. Köpekleri görünce bir evin içine girip balkona çıktım. Balkondan köpeklere bakıyorum. 7-8 tane falanlar. Ben balkona çıktığımda bir bakıyorum ki hepsi secde etmiş. Hareket etmiyolar. Bunun tabiri nedir hocam?


Yorum: Rüyada köpek görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu hayırlı ve anlamı güzel olan rüyalardandır. Rüyayı gören kişinin çevresinde kendisi için hayır getirecek, dertlerini dinleyecek, zor ve kötü zamanlarında kendisini toparlayacak bir destekte bulunacak birisine alamet edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Bayanın rüyada kendini hep başı açık görmesi

1stwarrior
Merhaba. Gerçek hayattan bahsedeyim ilk önce; kardeşim 18 yaşında bir erkek, ben de 22 yaşında bir erkeğim. Kardeşim üniversite sınavına girdi ve kötü bir sıralama yaptı. Ona bu sene tercih yapmamasını ve seneye daha iyi bir sıralama yapıp daha iyi bir mühendislik kazanmasını söyledim ancak o babamın emekli olacağı ve şuan çok düşük puanla alan bir mühendisliği yazmak istiyor. Mezun olunca babamın sahip olduklarıyla işe başlayıp yürütmek istiyor. Babam da onu destekliyor. Ben böyle yapmasını istemiyorum çünkü şuan cidden kötü bir bölüm istediği. Tercih dönemi başladı ve dün o istediği bölümle ilgili tercihini yaptı, bölümü seviyorum diyerek kendini kandırdığını da düşünüyorum.

Gelelim bugün gördüğüm rüyama… (rüyayı gördüğümde cünüp değildim.)
Rüyamda 2 tane saldırgan köpek vardı ve kardeşimin de gerçek hayatta köpeği olmamasına rağmen küçük beyaz bir köpeği vardı. Biz yanımdakilerle saldırgan köpekleri ayağımızla falan uzak tutmaya çalışıyorduk. Sonra teki kaçtı elimizden ve kardeşimin köpeğini yokuş yukarı kovaladı. Ardından kardeşim de köpeğini kurtarmak için koştu. Kardeşimi bulmak için birden üzerimde ortaokul da giydiğim ceket, pantolon vs. ile orta okulumun yanında buldum kendimi. Okulun etrafında sürekli koşturdum ve o kıyafetleri giymeme rağmen insanlar benim küçük çocuk olmadığımı anlıyorlardı. Ardından kendimi ilkokulda buldum üzerimde ilkokulda giymiş olduğum kıyafetlerle. Okulun içinde koşturup kardeşimi aradım ve yine bulamadım. Benim çocuk olmadığımı yine anladılar, iki tane öğretmen beni yakalamaya çalışacakken koşarak okuldan çıktım ve kurtuldum. Dışarıda yağmur yağıyordu. (Bu arada benim okuduğum bu iki okulda da kardeşim okudu gerçekte.) Birden eve geldim ve eve birinin geldiğinin sesini duydum. Babam banyoda elini yıkıyordu. Kardeşimi sordum bilmiyorum dedi. Sonra polis geldi kardeşimin suç işleyip hapse girdiğini söyledi, babam onu polise bir şey söyleyerek kurtarmaya çalıştı ve rüyam o sırada bitti. Rüyamda kardeşimin ayak bileğini köpeğin ısırdığını da hatırlıyorum nedense ve kardeşim 18 yaşında değildi 10 yaşında gibiydi görünümü.

Okudunuz mu?  Rüyada subhanAllah çekmek

Rüyamın anlamı nedir? Kardeşimin kazanmak istediği bölümle ilgili olduğunu sanıyorum. Bölümü kesin kazanacak puanı düşük bir bölüm. Lütfen tercih dönemi bitmeden yanıtlarsanız sevinirim.


arifselim
Merhaba. Bu rüyanın kardeşinin tercih etmesi ile ilgili değildir. Ancak bu rüya tamamen gerçek hayatta yaşadıklarının ve kafana takıp dert edindiklerinin rüyana bir şekilde yansımasından ibarettir. Çünkü rüyaların onda dokuzu bu yüzden görülür. Rüyan gerçek hayatta verdiğin mücadele ve düşündüklerinin seni çok etkilendiğinin işaretidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Evlilik İçin İstihare Rüyası

Kayıtsız Üye
Rüyamda annem kuzenim ve ben piknik gibi bir yerdeydik bir tane köpek geldi annemin kolunu dişleriyle tutuyordu ve havliyordu bizler de köpeğin kafasını tutuyoduk ayırıyoduk ama gücümüz yetmiyordu en sonunda ben bağırdım yardım edin diye orda oturan bir adam ayağıyla köpeğin kafasına vurdu ve köpek yere düşüp gözleri kapandı

Okudunuz mu?  Rüyamda yavru kedi dua ve besmele okuyordu?

arifselim
Rüyada köpeğin ısırması bir düşmandan zarar görülmesi anlamındadır. Bu tür sorunlar yaşayan kimseler için birinden destek görerek kurtulacağına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ruyamda ev kapisinin onunde çok acayib bir kopek goruyorum.Agzi çok uzun iri cirkin bir sey.Kovuyorum tam gidecekken annem geliyor.Kopek gitmiyor annemin elinden isiriyor.Annem kopegi opmeye basliyor.Kopek annemin elini birakiyor.Kovuyoruz gitmiyor.Anlami nedir?iyi gunler


arifselim
Merhaba. Size yakın biri tarafından çok kötü ve zor bir duruma düşürülmeye, yapılan hatalar ve uğranan kayıplardan dolayı sıkıntılı durumlara düşmeye alamet olarak tabir edilir. En doğrusu Allah’tan hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ipek
Iyi gunler hocam Ruyamda kayinvaldemin evindeyiz cocuklar eşim Ve Ben ölü bir Tane dogmuz gördum eşim onu aldi asti sonra bir köpek geldi cocuklar oynadi köpek bizileri çok sevdi sonra uyuyandim birse yok

Okudunuz mu?  Sevdiğim kişi beni rüyasında görmüş

arifselim
Hayırlı günler. Kişiyi sevmeyen ve sürekli zarar vermek isteyen birisinden kurtulmaya alamet eder. İyi ve hayırlı bir dost edinerek sorunlarının ve sıkıntılarının üstesinden Allah’ın izniyle gelineceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sabah ezanında camiye gitmek için evden çıkıyorum. Abdest alacak yer bulamayınca abdest almak için eve dönüyorum. Eve dönerken evime doğru büyük siyaha çalan kızıl renkli bir köpeğin koştuğunu görüyorum. Evimin kapısını açık unutmuşum. Ben de koşuyorum köpek eve girmesin diye tam kapıda çarpışıyoruz köpekle. Ben korkarak uyanıyorum. Uyandıkdan 5 dakika sonra da sabah ezanı okunmaya başlıyor. Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Bu rüya eğer senin durumuna bakılarak yorumlanırsa belki daha isabetli olabilir. Manevi hayatta var olan bir eksiklik ve boşluğun doldurulması gerektiğine ve bir düşmanın varlığına alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada süzme bal yemek nasıl yorumlanır?

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam rüyam da annemle bir yolda yürüyoruz yolda bir çok köpek var anneme bu yoldan gitmeyelim çok köpek var köpek var diyorum sonra benim bağcığım çözülüyor annem eğilip bağımı bağlıyor o ara köpek annemi ısırıyor ben de o ara köpeğe vurmaya çalışıyorum uzaklaştırmaya çalışıyorum bu rüyanın tabiri nedir?

Selamün Aleyküm Hocam 2 tane rüyam var size tabirini sormak istediğim
1.si Rüyamda araba ile öğretmenime çarptığımı gördüm yaralanmıyordu ölmüyordu sadece çarpma
2.si Rüyam da annem ile bir yolda yürüyoruz yolda köpekler var anneme o yoldan gitmeyelim diyorum bir çok bir sürü köpek var diyorum daha sonra yolda benim ayakkabımın bağcığı çözülüyor annem de onu bağlıyor o ara annemi köpek ısırıyor ben de köpeği uzaklaştırmaya çalışıyorum vurmaya çalışıyorum bu rüyaların tabiri nedir? Allah Razı Olsun.


arifselim
Aleykum selam. Böyle rüyalar kişiye özel yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Bu rüyanın genel bir manası, annenin sana yardımcı olmasına ve birisinin de annene zarar vereceğine işaret olarak yorumlanır. Köpeğin ısırması hayırlı olarak yorumlanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Abdülkadir Geylani hazretlerini görmek

Kayıtsız Üye
Meraba ben dün gece rüyamda bir yerdeyim ama nerde oldugumu hatirlamiyorum hava karanlik üç dört köpek var bazisi yavru bazisi buyük ama köpekler çok sakin bana zarar vermiyorlar anneme diyorum bu köpekler barinaktaymiş çok dövmüşler bunlar o yüzden böle sakinler sanki köpekler caresiz benim onlari çok sevdigimi biliyorlar ben köpeklere bakiyorum yanlış hatirlamiyosam biri siyah kahverengi bir köpek sonra bir devlet adamina suikast yapilacakmiş onu ögreniyorum gidiyorum o adami almaya baska takim elbiseli biyikli bir adam bana doğru geliyor tamam güvende o diyor geri dönüyorum iki kamyoncu var bizim evin orda bir kamyoncu onun arabasindan bizim fistiklari caldigimizi sölüyor kiziyorum adama biz niye calalim diye babam adama kiziyor başka yerden fistik alip adamin kamyonunun içine sepiyor .ben 23yasin da bir bekar kizim. Rüyam biraz uzun oldu ama kusura bakmayim şimdiden çok teşekkür ederim .

Okudunuz mu?  Evlilik niyetine istihareye yatmak

arifselim
Merhaba. Rüyanın ilk bölümü çevren tarafından çok sevildiğine, saygı görüldüğüne, takdir edildiğine ve insanlar tarafından sürekli iyi yönlerin ile anılacağına tabir edilir. Diğer bölümü ise, bizim anladığımız kadarıyla karmaşıktır ve biz tabir edemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam.. rüyamda görüştüğüm kişinin siyah köpeği varmış yanımda beni ısıracak gibi çok yakın ben korkuyorum sevdiğim kişi de kapıdan bize bakıyor ben o beni köpekten kurtarsa diye düşünüyorum o izliyor köpek beni ısırmıyor ve sonunda sevdiğim kişi de kurtarmaya geliyor


Tohat
Ve aleyküm selam. Doğrudan muhattap olmadığın kimselerin can sıkıcı tavır ve davranışları ya da sözlerinden duyacağın rahatsızlığa işarettir. Hoşlandığını söylediğin kış eğer hayatında değilse bir ilişkiye yelken açıp ciddi düşündürecek bir gönül ilişkisine işaret etmektedir Allah hakkıyla bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada ekin tarlası görmek

sultan_147
Hocam selam olsun ben bugün rüyamda ölmüş kuzenimin bir köpeği vardı saldırgandı bide bana doğru getirirken kuzenim ben getirme dedim ve kuzenim beni korumak için kendi ceketine köpeği yani sırtına aldı. Ve köpek ona saldırmadı ama saldırgandı bir bataklığa düştüler sonra kuzenim ayaktaydı ve köpek kayboldu sanırım. Bu rüya sahih midir? Yorumu nedir? Teşekkürler şimdiden.


Tohat
Hayırlı günler. Böyle bir rüya herhangi bir anlam içermez çünkü bu rüya bilinç altı kaynaklıdır. Geçmiş yaşantıların beyne kaydedilmesi ve rüya yolu ile gösterilmesidir. Beynimiz her an aktiftir. Uyurken de yaşantılarımızı rüya yolu ile bizlere gösterir fakat bu rüyanın tabiri yoktur. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
Rüyamda arkadaşlarla anneannemlerin oturduğu eve giderken(şu an ben farklı bir yerde oturuyorum) karşımıza 2-3 köpek (biri kahverengiydi) çıktı bize saldırmaya başladı. Arkadaşlarım korktu ben de elime ince bir dal buldum onunla köpeği korkutmak için önüne doğru vurmaya başladım ama köpek bana saldırmadı geri kaçtı. Biraz ilerledik arkadaşımın elini kedi tırmalamış hafif kanıyordu. Daha sonra ileride yeşilliğin üstünde oturup şarap içen 2 arkadaşımı gördüm, hal hatır sorduktan sonra içmeyin şunu kardeşim diye sitem ettim napalım içiyoruz dedi uyandım. Teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada kurabiye görmek

Tohat
Ve aleykum selam. İyiliğini ve başarını istemeyen güzel olaylar yaşadığında ise bunu çekmeyecek duygulara kapılan kişilere işaret olan rüyan aynı zamanda dost ve düşmanı birbirinden ayırarak kendine yakınlaştıracağın ve uzaklaştıracağın kimseleri iyi seçmen gerektiğine dair uyarıcı bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan İstiharede asker görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada köpek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.