Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada oturarak uçmak

Rüyada oturarak uçmak

Kayıtsız Üye
Arkadaslar Selamun Aleykum
Bugun rüyamda kendimi yuksekten birakiyorum havada oturma pozisyonunu alip havada yavasca sallaniyorum eğer bisey yapmassam yere yavasca iniyorum ellerimi sallayinca havada kalıyorum.

Ruyamda bizim evin balkonundan yan dairenin 3. Katin balkonuna kadar uctum balkonda bir adam vardi. Daha sonra o balkondan catiya kadar uctum yukseldikce zor cikiyorum yukariya

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunu sakallı görmek

Sonra catidan assa atladim suzulerek indim cogu kisiler bana bakiyor çok zevkliydi sonra babami gördüm babamin tepesine ciktim asssa biraktim kendimi oturarak yavasca yukseldim ucmaya basladim fazla ucamadan indim assa.
Babam beni omzuna aldi gene yanimizdan otobus muydu tren miydi tam hatirlamiyorum içinde baya yolcu vardi babamin tepesinden oraya atlayacaktim babam istedi nedense utandim atlamadim. Ve bazen senede bir rüyamda ayni sekilde oturarak ucuyorum elimin icleri assa bakacak sekilde sallarsam yukseliyorum yavastan ruyami yorumlarmisiniz.
Internetten baktim siddetli hastalik olum falan dedi şuan hafif atesim var acaba olecemmi.d ?

Okudunuz mu?  Rüyada ölü birini diri görmek

Yorum: Rüyada oturarak uçmak

arifselim
Aleykum selam. bu rüyalar manaları çok güzel olan rüyalardır. Eline geçecek fırsat ve imkanlara ve yüksek mertebelere mevkilere yükselmeye yorumlanır. Ayrıca bu rüyayı gören kimse uzun bir seyahate çıkar ve bu seyahati kendisine hayır ve güzellik getirir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü birinin dirildiğini görmek

rüyada oturarak uçmak, rüyada oturarak ucmak nedir, rüyada oturarak ucmak

Bu kategoride yer alan Rüyada ölüp başka bir yere gitmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada oturarak uçmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.