Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğinle arabada olmak

Rüyada sevdiğinle arabada olmak

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ben bu gece rüyamda sevdigim cocukla arabada oldugumu goruyorum.O araba kullaniyor bende yaninda oturmusum.Sonra benim sevmedigim bir kiz bizim arabamiza biniyor.Hocam lütfen yorumlarmisiniz.Iyi gunler


Yorum: Rüyada sevdiğinle arabada olmak

arifselim
Merhaba. Normal bir şekilde hayatının akışında hoşuna gitmeyecek gelişmelerin olacağına ve canının sıkılacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada sahur yemeği Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada sevdiğinle arabada olmak

….
Merhaba. Hocam ben rüyamda sevdiğim çocukla aynı arabadaydım. Şoför koltuğunda kuzenim vardı. Yanında ben arkada ise 3 tane arkadaş ve sevdiğim çocuk oturuyordu. Bize şeker uzatıyordu. Yorumlarınız bekliyorum..


Yorum: Rüyada sevdiğinle arabada olmak

arifselim
Merhaba. Güzel bir rüyadır ancak bundan özel bir yorum çıkarılmaz. Genellikle uzun sürecek olan arkadaşlıklara ve hayat akışı içerisinde insanın etkilendiği şeylerin rüyasına yansımasından ibarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sinirlenmek sinirlendiğini görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum Hocam ben bu gece rüyamda babam araba suruyordu annem babamin yaninda oturmuştu ben ve sevdiğim adam arkada oturuyorduk. Sevdiğim adam babama beni istediğini soyluyordu ve konusuyorlardi .Hocam rüyami yorumlarmisiniz


arifselim
Aleykum selam. Bekar ve evlenme çağında olan bir kız için bu çok hayırlıdır. Çok sevineceği ve mutlu olacağı haberler almasına, evlilik düşünenler için bu yolda adımlar atılmasına tabir edilmiştir. Bazende bunları bilinçaltı olarak tabir eden yorumcularda olmuştur. Yinede Allah’tan hayırlıısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada şeyh görmek ne anlama gelir? tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda birisinin arabasını izinsiz alıyordum sonra bir kaç işimi hallediyordum sevdiğim kızıda sonra izinsiz aldığım aracın içinde gördüm onu da bir yere bıraktım sonra arabayı sağ salim yerine bıraktım isim bitince


arifselim
Rüya sahibinin gerçek hayatta kurtulmak istediği sorunları ve engelleri olduğuna, bu konuda adımlar atacağına ve başarılı olacağına işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Salgın Görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar, lütfen hayır değilse rüyamı yorumlamayın. Rüyamda kalben hoşlandığım kişiyle arabaya bindim, çok hızlı sürüyordu ve mutluyduk, sanki birilerinden kaçmak ister gibi sürüyordu. Sonra bir tarlaya geldik, hava çok güzeldi, arkadaşı da bizimleydi. Uzun ve bol buğday başaklarının yanından geçtik, iki tarafta doluydu. Sonra pembe güzel boyumuzun iki katı orkideler gördüm yolumuzu kesiyordu yolun ortasındaydı , pembeyi çok severim dedim ve çocuk uzanıp bir tane kopardı, günah koparmasaydın keşke dedim, elime alınca dağıldı ama yapraklarını topladım ve olsun böylede güzel diyerek üçümüzün başına birer yaprak koydum. gülerek yolda devam ettik, hava da pembemsi ve bulutluydu. huzurlu bir rüyaydı. hayra yorun lütfen,teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğim kişi evime geldi anlamı nedir

Tohat
Merhabalar. Rüyan hayırdır. Özellikle bir ilişkisi olmayan kimseler için olumsuz içeriğe sahip değildir. Atacağın adımlarla gireceğin bir yolda kısmetinin açık olup şansının yaver gideceğine bu kısmetin her anlamda gerçekleşebileceğine evlilik, iş gibi durumlarda istediğine nail olacağına delalettir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Sirke Gitmek/Sirk Görmek

rüyada sevdiğinle arabada gitmek, rüyada sevdiğinle aynı arabada olmak, rüyada sevdiğinle arabada olmak

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğinle arabada olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.