Anasayfa
14 Aralık 2023, 8:45
missa6
Abone

Captcha güvenlik kodu yazarak para kazanmak caiz mi

Captcha güvenlik kodu yazarak para kazanmak caiz mi

by.İslam.45
Öncelikle herkese Selamun Aleyküm benim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Sorum şu günümüzde bazı sitelerde güvenlik amaçlı karışık harf ve rakamlardan oluşan bir güvenlik kodu bulunmakta ve ben bir kaç sitede (sırf bu kodların üzerine kurulmuş) bu kodları girip bulmaca gibi çözmek karşılğında düşük de olsa bir cüzi miktar para verildiğini öğrendim.Asla bir para yatırma veya bahis olayı söz konusu değil ve kimseye de zararı yok anladığım kadarıyla.Bu işlemden para kazanmam caiz midir?Sonuç olarak bu olaya da bir kafa yormak konsantre olmak gerekiyor.

Okudunuz mu?  Sevdiğimin beni aramasını istiyorum bunun için bir dua varmı?

Yorum: Captcha güvenlik kodu yazarak para kazanmak caiz mi

Candle
Anlattığın gibi ise yani bir para yatırma işi yoksa ve kimse bundan kötü etkilenmiyorsa caizdir.


Yorum: Captcha güvenlik kodu yazarak para kazanmak caiz mi

Kayıtsız Üye
Arkadaşım senin kullandığın bu sistem başka sitelere bot,spam göndermek için o sitelerde bulunan captchaları sana göstermektedir.

Okudunuz mu?  Dini gecelerde eşinle ilişkiye girmek günahmı?

Bu konuda biraz araştırma yapman gerekir.


Yorum: Captcha güvenlik kodu yazarak para kazanmak caiz mi

Kayıtsız Üye
Bu hocaların bildiği bir şey olmayabilir ancak sende eksik anlatıyorsun. Bu kodlamayı spamı önlemek kendi güvenliğini sağlamak için mi kullanıyorsun? Yoksa başka insanların sitelerindeki güvenlik kodlarını çözüp spamı vs yollamak saldırmak için mi yapıyorsun?

Okudunuz mu?  Haccın farzlarından olan vakfe ne zaman yapılır

By İslam_45
Merhaba benim bir sorum var şimdi capctha diye bir güvenlik kodu yazma işi var bazı sitelerde sırf bunun üzerine kurulu bu kodları bir şey indirirken veya bir yere siteye üye olurken de görüyoruz.Ben bu kodları çözerek para kazanmak istiyorum bu caiz mi?Dönerseniz sevinirim…

Bu kategoride yer alan İsraf hakkında hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Captcha güvenlik kodu yazarak para kazanmak caiz mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.