Anasayfa
25 Şubat 2023, 14:22
missa3
Abone

Ele bulaşan meni nasıl temizlenir

Ele bulaşan meni nasıl temizlenir

Kayıtsız Üye
Merhaba benim sıkıntım bazen kendime hakim olamayıp masturbasyon yapıyorum ve sonrasında elime meni bulastığını düşünüyorum ve elimi defalarca yıkıyorum. Nuda yetmezmiş gibi tuvaletimi yaptıktan sonra elime meni bulaşmışmıdır diye şüphelenip elimi defalarca yıkıyorum. bende takıntı haline geldi artık dayanamıyorum bu duruma. Sorum şu:
Elime bulasan meniyi temizlemek için elimi kaç kere ve nasıl yıkamalıyım?
Ve idrar yaptıktan sonra elime meni bulaşırmı? Bulaşırsa ne yapmam gerekiyor?

Okudunuz mu?  Fetih kalem ve yasin sureleri adetliyken okunur mu

Yorum: Ele bulaşan meni nasıl temizlenir

miroğlu
< Elime bulasan meniyi temizlemek için elimi kaç kere ve nasıl yıkamalıyım?
Ve idrar yaptıktan sonra elime meni bulaşırmı? Bulaşırsa ne yapmam gerekiyor? >

Kardeş elini bir defa sabunla güzelce yıka, su ile durula yeterli.
Senin asıl sorunun vesvese, vesveseye kapılma yeterli.


Yorum: Ele bulaşan meni nasıl temizlenir

Kayıtsız Üye
Bi yerde okuduğuma göre 3 kere yıkaman yeterli diyordu. Simdi 1 kere yıkaman yeterli diyorsunuz hangisi doğru arada kaldım. Ve bu durum yavaş yavaş bunaltıyor beni. Ne yapmalıyım

Okudunuz mu?  Karısı zina eden erkek ne yapmalıdır? Peygamber efendimizin bu konuyla ilgili hadisleri varmıdır?

Bi yerde 3 kere yıkamam gerektiğini okumuştum. Bunun bir doğruluğu varmı peki?

Ben bir yerde 3 kere yıkanırsa temiz olacağını okumuştum. Bunun bir doğruluğu varmı peki. Dini kaynaklarda ne kadar yıkanması gerektiği yazıyor?

Bi yerde 3 defa yıkanırsa temiz olduğunu okumuştum. Bu yanlış bir bilgimi yani. Dini bir kaynakta bu konu ile ilgili bir bilgi varmıdır?

Okudunuz mu?  Nasreddin hocanın hayatında yapmış olduğu meslek yada meslekler nelerdir

Yorum: Ele bulaşan meni nasıl temizlenir

emre
3 defa yıkamalar sünnet olduğu için denmiş olabilir. Örneğin abdestlerde de yıkamalar 1 defa farz 3 defa yıkamak sünnettir. Bu sünnet bir çok alanda uygulanabilir ve sünnet sevabı alınabilir. Senin bir defa yıkaman gerekir. Üç defa yıkamanda bu temizliği güzelleştirir.


dişhekimi1
Selamun aleyküm.
benim bir takım takıntılarım var.bunlardan bir türlü kurtulamıyorum.ergenliğe girdikten birkaç ay sonra başladı sorunum.o zamanlar bilmiyordum.cünüp gezerdim.meniyi her yere sürerdim.sonra cünüp gezmenin haram olduğunu öğrendim.öğrendikten sonra dokunduğum her şey takıntı olmaya başladı.kumandaya dokunduktan sonra elimi yıkamaya başladım.koltuğun kenarlarını kollarımı koyduktan sonra kollarımı ve elimi 5 defa sabunlamaya başladım.kolumda çatlaklar olmaya başladı.kitaplar,masalar,arkadaşlarımın okul çantaları(onlarda aynı şeyi yapmış olabilir düşüncesi),mutfak eşyaları,buzdolabının kapağı,sıra,kitaplar,halı,başkasının kalemi…aklınıza ne geliyorsa…hatta anneme,babama,kardeşime dokunduğumda bile gidip ellerimi dirseğime kadar yıkıyorum.birisiyle tokalaşmak istemiyorum.sanki ondan bana meni bulaşacakmış hissi veriyor.ne yapmalıyım lütfen yardım edin:(

Okudunuz mu?  Ölümle İlgili Dini Hikayeler

Kayıtsız Üye
Kardesim imanin guclu oldugu için vesvese ediyosun

19. Ebu Hureyre (r.a.)’tan rivayet edilmiştir:

"Ebu Hureyre, cünüp olarak, Medine sokaklarından birinde, Peygamber (s.a.v) ile karşılaşmıştı. Hemen onun yanında sıvışıp gitmiş, yıkanmış. Sonra (Peygamberin yanına geri) gelmişti. Peygamber (s.a.v),

ona:

Okudunuz mu?  Erkekte 1 nefs kadında 9 nefs ne demek

Ey Ebu Hureyre! Neredeydin?’ diye sormuş. Ebu Hureyre’de:

Cünüp idim. Temizlenmemiş bir vaziyetteyken seninle birlikte oturmayı uygun görmedim [249] diye cevap vermişti. Bunun üzerine Peygamber (s.a.v):

SubhanAllah! [250] Mümin kimse pis olmaz [251] buyurdu.

Yani isini hallettikten sonra ellerini 1 defa ya da içini sinmiyor ise 3 defa sabunla cesmeyi az akitarak yika cesme az aktikca sabun daha iyi temizler gibi dusun sonra al gusül abdestini namaz kildigin zaman gunde en az 4 veya 5 sefer abdest aliyosun ellerin islak heryere deyiyon o sira pis yerleri temizliyon gibi dusun. Gusul abdesti veya namaz abdesti aldiktan sonra " ben abdestimi tam aldim kovulmus seytanin serrinden rahman ve rahim olan Allah’a sığınırım" de.

Okudunuz mu?  İbni sina neler yapmıştır?

Kayıtsız Üye
Ben evin parkesinde yatiyodum sonra bosaldim altimda boxer ve ince bir sort vardi yatarak oldugundan belki meni asagi doğru akmistir diye gusulden sonra parkeye sabun sıkıp viladayi islatarak sildim ama tam nereye yattigimi bilmedigimen o alani genisce sildim simdide acaba islatip silerken o meni o alana yayilmismidir diye düşünüyorum temizlenmismidir eğer yayildiysa parkeye nasıl temizlemem lazim.

Okudunuz mu?  Şafii de tuvalette iken üzerimize damlayan sular namaza engel midir?

Ben parkede yatarken mast yaptim uzerimde boxer ve ince sort vardi daha sonra yatarken meni akmistir donumun içinde parkeye bulasmistir diye gusulden sonra parkeye sabun sıkıp pecete ile onu dagittim sonra viladayi islatarak sildim ama tam nereso oldugumu bilmeden genis bir alan sildim simdi temizlenmismidir yoksa meni islanip viladayla silerken parkeye yayilmismidir

Okudunuz mu?  Dinimizde el öpme diye birşey var mıdır?

Kayıtsız Üye
kardeşim yaptığın vesvesedir meni öyle şorttan bir yere akmaz ha şüphe ettiysen kısa bir silersin yok acaba nereye dağıldı tam nereydi kafana takma bir şey yoktur


Kayıtsız Üye
Ah…ah amentu sahibi arkadaşim.necaset konusunu sana fazla abartmislar.olayi buyutme o kadar sadece rabbi nin sana verdigini olmasi gereken gibi düşün ve rahatla.rabbin sana zorluk vermez.cunup konusu amentu sahipleri arasinda yanlis anlaşılmıştır.sen sana yetecek temizliğe uy yeterli olur

Okudunuz mu?  İslam'da eşcinsel olmanın hükmü nedir ?

sperm nasıl temizlenir, sperm nasıl temizlenir, meni nasıl temizlenir

Bu kategoride yer alan Ölenin ıskat ve devir işlemleri nasıl yapılır hükmü nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ele bulaşan meni nasıl temizlenir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.